Facebook Pixel Νόμιζαν ότι το χαλί ήταν στρωμένο...
| 2010-12-18 23:15:00

Νόμιζαν ότι το χαλί ήταν στρωμένο...

Νόμιζαν ότι το χαλί ήταν στρωμένο...

Όταν ο Παναθηναϊκός κέρδιζε τον Αύγουστο την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ίντερ, όλοι στην Παιανία νόμιζαν ότι το χαλί είναι στρωμένο και για νέο νταμπλ.

Τόσο πολύ εκτός πραγματικότητας ήταν, τόσο πολύ αποπροσανατολίστηκαν από κάτι τέτοια και γι΄ αυτό τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν.

Η Ιντερ, όμως, έστω κι αν έχει κι αυτή τα προβλήματά της φέτος, πήρε απόψε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ενώ την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός έχανε δια περιπάτου στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό Βόλου και πολύτιμο έδαφος για το πρωτάθλημα. Υπάρχει μέτρο σύγκρισης, ρε παιδιά;

Τόσοι άνθρωποι δουλεύουν στον Παναθηναϊκό κι άλλοι τόσοι διοικούν, όμως κανένας δεν έβλεπε τίποτα. Ούτε ότι η προετοιμασία που έγινε ήταν ελλιπής, ούτε ότι η ομάδα θέλει παίκτες κυρίως στα χαφ, που ο ένας είναι πιο αργός από τον άλλον και για να βγούνε οι πράσινοι στην επίθεση χρειάζονται ...ένα τέταρτο της ώρας.

Δεν γίνεται, λοιπόν, να βγάζει τα κάστανα συνέχεια ο Σισέ από την φωτιά. Αυτό έπρεπε να το ξέρουν. Και τι άλλο να κάνει ο Γάλλος, που έχει απογοητευτεί κι αυτός με την εικόνα της ομάδας;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags