Facebook Pixel Προσεχώς: Χοσέ… Χολέβας
| 2011-05-02 11:44:00

Προσεχώς: Χοσέ… Χολέβας

Προσεχώς: Χοσέ… Χολέβας

Ο Χοσέ Χολέμπας κατέθεσε και τα τελευταία έγγραφα για την ελληνοποίησή του και μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες αναμένεται να εκδοθεί το ελληνικό διαβατήριό του, δίνοντάς του τη δυνατότητα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδος!

Ο Χολέμπας εδώ και αρκετό καιρό έχει κινήσει τις απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες προκειμένου να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα και το όνειρό του φαίνεται πως σύντομα θα γίνει πραγματικότητα.

Σύμφωνα με αθλητική εφημερίδα, ο πατέρας του Χολέμπας κατέθεσε και υπέγραψε, πριν από λίγες ημέρες, στο Δημαρχείο των Τρικάλων όλα τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται για την ελληνοποίηση του υιού του και ο άσος του Θρύλου μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες θα έχει στα χέρια του το ελληνικό διαβατήριο.

Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να ωφελήσει ιδιαίτερα τόσο τον ίδιο το Χολέμπας όσο και τον Ολυμπιακό.

Από τη μία, ο Χοσέ αποκτά δικαίωμα συμμετοχής στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας, κάτι που αποτελούσε όνειρό του από την στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, ενώ από την άλλη, από εδώ και στο εξής πρόκειται να λογίζεται ως γηγενής ποδοσφαιριστής στη λίστα που θα δηλώνει ο Ολυμπιακός στην UEFA για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αδειάζοντας μία θέση για κάποιον παίκτη της ομάδας με ξένο ή κοινοτικό διαβατήριο.

Ο ίδιος ο 27χρονος μπακ των «Πειραιωτών» είναι ιδιαίτερα χαρούμενος τις τελευταίες ημέρες από τις παραπάνω εξελίξεις και όπως αποκαλύπτει στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον σύντομα θα είναι Έλληνας:

«Όλα πήγαν καλά. Το πολύ σε δύο με τρεις εβδομάδες θα είμαι Έλληνας, καθώς ο δικηγόρος και ο πατέρας μου έχουν τελειώσει με όλα τα έγγραφα και σε λίγο καιρό θα ορκιστώ».

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags