Facebook Pixel "Θέλω να επιστρέψω"
| 2011-05-03 12:12:00

"Θέλω να επιστρέψω"

"Θέλω να επιστρέψω"

Την επιθυμία του να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Ελίνι Δημούτσος σε μεγάλη του συνέντευξη. "Τα γκολ μιλάνε για Σισέ".

Ο μέσος του Παναθηναϊκού μίλησε στο "sport24.gr" και αρχικώς αναφέρθηκε στην Μπλάντα Μπόλεσλαβ.

"Έχω αγωνιστεί σε όλα τα ματς. Ο προπονητής (σ.σ.:Κάρελ Στάνερ) με χρησιμοποιεί ως αλλαγή (σ.σ.:στο ματς με την Μποέμιανς ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα) κρίνοντας πως έτσι μπορώ να φανώ πιο χρήσιμος για την ομάδα.

Δεν περίμενα να βρω ένα τόσο οργανωμένο και καλό πρωτάθλημα με ωραία γήπεδα. Πρόκειται για ένα δυνατό πρωτάθλημα με ομάδες που βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στην ταχύτητα.

Συγκριτικά με το ελληνικό θα έλεγα πως είναι λιγότερο τεχνικό. Αρχικά είχα κάποιες επιφυλάξεις. Ρώτησα και τον Λουκά (σ.σ. Βύντρα) και έμαθα κάποια πράγματα. Δεν ήταν πάντως τόσο σημαντικός ο ρόλος του στην απόφαση μου, απλά μου είπε καλά λόγια.

Με ήθελαν πολύ στη Μλάντα και τα χρονικά όρια είχαν στενέψει αφού είχε λήξει η μεταγραφική περίοδος. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε αντίρρηση και έτσι μεταπήδησα στη Μλάντα Μπόλεσλαβ. Ήρθα εδώ για να παίζω".

Όσο για τον Παναθηναϊκό, είπε: "Δεν ξέρω πραγματικά τι θα συμβεί το καλοκαίρι. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με κανέναν. Θα ήθελα να επιστρέψω στον Παναθηναϊκό, όμως προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι".

Για το αν η Μπλάντα είναι σκαλοπάτι στην καριέρα του, τόνισε:

"Η Μλάντα αποτελεί μία καλή ευκαιρία για μένα προκειμένου να δείξω τι αξίζω. Άλλωστε απ’ότι γνωρίζω σε όλα τα παιχνίδια του τσεχικού πρωταθλήματος υπάρχουν σκάουτερ απ’όλες τις ομάδες της Ευρώπης.

Είναι χαρακτηριστικό πως αρκετοί παίκτες έχουν καταλήξει σε ομάδες της Μπουντεσλίγκα καθώς ταιριάζει περισσότερο με τη φιλοσοφία των Τσέχων ποδοσφαιριστών. Στην Τσεχία στηρίζουν τους παίκτες τους προκειμένου να βελτιωθούν και να ανέβουν σε υψηλότερο επίπεδο.

Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση, ούτε μπορώ να κάνω διαχωρισμούς. Εξαρτάται από τις προτάσεις που θα έρθουν το που θα καταλήξω".

Για τις εμπειρίες στον Παναθηναϊκό:

"Οι εμπειρίες που έζησα με βοήθησαν πολύ να εξελιχθώ ειδικά τον πρώτο χρόνο. Έμαθα πολλά πράγματα σε λίγο χρόνο. Έκανα προπονήσεις στο πλευρό μεγάλων παικτών και απέκτησα μεγάλες εμπειρίες παίζοντας ακόμη και στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Για τον Τζιμπρίλ Σισέ:

"Είναι πολύ διάσημος και έχει πάντα στραμμένο το ενδιαφέρον πάνω του σε ότι κάνει. Είναι ένας πολύ φυσιολογικός άνθρωπος. Τα γκολ του στον αγωνιστικό χώρο μιλούν για εκείνον".

Όσο για τα όνειρα του;

"Τα όνειρα δεν περιορίζονται. Μπορείς να βρεθείς ψηλά και να έχεις μεγάλες φιλοδοξίες, όμως την ίδια στιγμή να καταλήξεις και στη Β΄ Εθνική. Είναι λεπτές ισορροπίες και ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Χρειάζεται δουλειά και χαμηλούς τόνους".

Πηγή: sport24.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags