Facebook Pixel «Έπεσε» το «Μακεδονία»!
Ποδόσφαιρο
| 2010-12-16 09:46:00

«Έπεσε» το «Μακεδονία»!

«Έπεσε» το «Μακεδονία»!

Το «έλα δεις» έγινε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» κατά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ τα ξημερώματα από το Ζάγκρεμπ, όπου η ομάδα του Μάκη Χάβου πέτυχε μεγάλο «διπλό» (0-1) και πήρε πανηγυρική πρόκριση στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Περίπου 1.000 οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» επιφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή στους «ασπρόμαυρους» παρά του τσουχτερό κρύο. Την τιμητική του είχε φυσικά ο σκόρερ, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, αλλά και ο Μάκης Χάβος με τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Πανηγυρικό κονβόι

Ήταν τέτοια η «τρέλα» του κόσμου που το πούλμαν της ομάδας έμεινε ακινητοποιημένο για παραπάνω από 15 λεπτά με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να φωνάζει συνθήματα και να αποθεώνει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την πρόκριση. Μάλιστα, πολλοί οπαδοί ακολούθησαν κονβόι την αποστολή της ομάδας δημιουργώντας ένα άκρως πανηγυρικό σκηνικό με φωνές, κόρνες και καπνογόνα.

Γλέντι στην Τούμπα

Ωστόσο, το γλέντι είχε στηθεί πολύ νωρίτερα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου συγκεντρωμένοι οπαδοί με το σφύριγμα της λήξης στο Ζάγκρεμπ ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Χαμός στο αεροπλάνο

Όσο για τους παίκτες είχαν στήσει κι αυτοί το δικό τους πανηγύρι στο αεροπλάνο της επιστροφής από την Κροατία. Οι πλάκες έδιναν και έπαιρναν μεταξύ των ποδοσφαιριστών με τον Πάμπλο Γκαρσία, αλλά και τους Τσιρίλο, Ελ Ζαρ να κλέβουν την παράσταση. Μάλιστα, οι περίπου 80 οπαδοί, που ήταν στο τσάρτερ της ομάδας, δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags