Facebook Pixel «Ο Νέρι είναι καλά στην Ελλάδα»
| 2011-05-05 09:51:00

«Ο Νέρι είναι καλά στην Ελλάδα»

«Ο Νέρι είναι καλά στην Ελλάδα»

Ο αδερφός και μάνατζερ του Νέρι Καστίγιο, Άλεξ αποκάλυψε ότι η Σικάγο Φάιαρ έχει τη δυνατότητα να τον αγοράσει, ενώ τόνισε πως υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες του Μεξικού.
 

«Ο Νέρι είναι καλά στον Άρη στην Ελλάδα, έχει 20 ημέρες ακόμη που θα κάνει προπόνηση με την ομάδα. Έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Σαχτάρ, η Σικάγο έχει την οψιόν του και έχουμε ένα μήνα για τις διαπραγματεύσεις, ώστε να γνωρίζει ο Νέρι ποιο θα είναι το μέλλον του», είπε στο «Formula Sports» και συνέχισε:

«Δόξα τω Θεώ για την πρώτη ευκαιρία που μας έδωσαν και πήγε στο Σικάγο. Πρέπει να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας, επειδή άνοιξαν την πόρτα για να παίξει στον Άρη και παρά τις δυσκολίες να παίξει σε αρκετά παιχνίδια».

Ερωτηθείς αν ο Νέρι θα παίξει στο Μεξικό, απάντησε: «Οι πόρτες δεν έκλεισαν στο Μεξικό για το Νέρι από ομάδες, όπως η Chivas», ενώ σε ότι αφορά για την Εθνική παραδέχθηκε: «Δεν έγινε καμία κουβέντα με τον προπονητή Τσέπο. Δεν υπήρξε καμία προσέγγιση για την επιλογή. Ο Νέρι είναι ένας ντροπαλός άνθρωπος και μερικές φορές είναι σε δύσκολη θέση για ό, τι συνέβη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags