Facebook Pixel «Κεραυνοί» Ντάλας για Σπάθα: «Δεν ήταν απλά λάθη»!
| 2014-11-16 20:28:00

«Κεραυνοί» Ντάλας για Σπάθα: «Δεν ήταν απλά λάθη»!

«Κεραυνοί» Ντάλας για Σπάθα: «Δεν ήταν απλά λάθη»!

Με σκληρή γλώσσα μίλησε στον Γιάννη Κοντιζά, βοηθό στην πρόσφατη αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό, ο Χιου Ντάλας στο σεμινάριο των διαιτητών, χθες σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Ο Σκωτσέζος έδειξε επιλεγμένες φάσεις από τις αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής και σε περίοπτη θέση ήταν η αναμέτρηση της Τρίπολης. Αφού έδειξε τα τρία ανύπαρκτα οφσάιντ που καταλόγισε ο Γιάννης Κοντιζάς εις βάρος του Αστέρα στο α' ημίχρονο, απευθύνθηκε στον Πειραιώτη βοηθό και του ζήτησε εξηγήσεις για τις υποδείξεις του ενώπιον όλων των διαιτητών και των βοηθών. «Τι φάσεις είναι αυτές;» ρώτησε.

«Μου πέταγαν μπουκάλια, νερά και καφέδες και έχασα την αυτοσυγκέντρωσή μου» ήταν η δικαιολογία που προέβαλε ο Γιάννης Κοντιζάς.
 

«Είναι ό,τι χειρότερο έχω δει αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι απλά λάθη» απάντησε ο Ντάλας, που χαρακτήρισε την κόκκινη που έδειξε ο Ηλίας Σπάθας στον Μάσα «είναι η πιο γελοία δεύτερη κίτρινη που έχω δει ποτέ».

Από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό δεν έδειξε καμία φάση, ενώ στο παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό ο Σκωτσέζος υποστήριξε ότι το μαρκάρισμα του Μανιάτη στον Ναπολεόνι θα μπορούσε να δοθεί και κόκκινη κάρτα και ότι κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Ζησόπουλου του Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα με τον Πανιώνιο.

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags