Facebook Pixel Επιστρέφει το Μπαχρέιν!
| 2011-05-07 16:08:00

Επιστρέφει το Μπαχρέιν!

Επιστρέφει το Μπαχρέιν!

Νωρίτερα από ότι αναμενόταν οι υπεύθυνοι της πίστας του Μπαχρέιν έδωσαν το πράσινο φως στη FIA για να επαναπρογραμματίσει το γκραν πρι, το οποίο είχε αναβληθεί λόγω της έκρυθμης πολιτικής κατάστασης.

Η FIA είχε δώσει παράταση στο Μπαχρέιν μέχρι τον Ιούνιο (3/6) για να αποφασίσουν αν τελικά θα είναι σε θέση να φιλοξενήσουν τις ομάδες της Φόρμουλα 1. Η απάντηση, ωστόσο ήρθε στο γκραν πρι της Τουρκίας, στο οποίο πήγαν εκπρόσωποι της πίστας του Μπαχρέιν, για να μεταφέρουν το μήνυμα πως είναι έτοιμοι.

«Αν εξαρτάται απο εμάς, είμαστε έτοιμοι. Θα είμαστε χαρούμενοι αν αυτό πραγματοποιηθεί, αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι δκή μας απόφαση. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες. Ελπίζουμε για το καλύτερο. Ήταν δική μας απόφαση να το αναβάλουμε, αλλά τώρα τα πράγματα είναι ήρεμα, η ζωή έχει επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς», ανέφερε ο πρόεδρος της πίστας, Αλ Ζαγιάνι, για να συμπληρώσει,

«Πρέπει να βρούμε μια λύση με τη FIA για το αν θα γίνει ο αγώνας ή όχι και αν πραγματοποιηθεί, τότε θα πρέπει να βρούμε μια ημερομηνία. Εμείς δεν έχουμε κανέναν περιορισμό».

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags