Facebook Pixel Από την Πόλη έρχεται και στην κορυφή ο Φέτελ!
| 2011-05-08 16:50:00

Από την Πόλη έρχεται και στην κορυφή ο Φέτελ!

Από την Πόλη έρχεται και στην κορυφή ο Φέτελ!

Άλωσε (και) την Κωνσταντινούπολη ο Σεμπάστιαν Φέτελ! Δεν έχει αντίπαλο φέτος ο Γερμανός πιλότος που έκανε το 3Χ3 στην πίστα της Πόλης. Το 1-2 η Red Bull με δεύτερο τον Μαρκ Γουέμπερ. Τρίτος ο Φερνάντο Αλόνσο.

Ακάθεκτος συνεχίζει την πορεία του προς την κατάκτηση του δεύτερου τίτλου ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός κατέκτησε την τρίτη νίκη του για φέτος στον αγώνα της Κωνσταντινούπολης δίχως να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, αφού ήταν πρώτος ακόμα κι όταν έκανε… πιτ στοπ! Έτσι, αύξησε τη διαφορά από τον Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος τερμάτισε στην τέταρτη θέση.

Ο Βρετανός έδωσε κάποιες μάχες, αλλά στο τέλος κατάφερε να την εξασφαλίσει. Μπροστά του ήταν ο Μαρκ Γουέμπερ και ο Φερνάντο Αλόνσο. Οι δυο τους έδωσαν μεγάλη μάχη εντός πίστας, με τον Ισπανό να κρατάει για αρκετή ώρα τη δεύτερη θέση, όμως ο πιλότος της Red Bull αναδείχθηκε νικητής. Έτσι, η Red Bull έκανε το 1-2 κι έχει το… πάνω χέρι στους κατασκευαστές.

Όσον αφορά τον Ισπανό, έφερε το καλύτερο αποτέλεσμα για φέτος στη Ferrari, που είδε ένα μονοθέσιό της, αυτό του Φελίπε Μάσα, να μένει εκτός δεκάδας. Ο Βραζιλιάνος έδωσε τις μάχες του κι έμεινε στην ενδέκατη θέση. Από εκεί και πέρα, πέμπτος ήταν ο Νίκο Ρόζμπεργκ, με τον Τζένσον Μπάτον να είναι πίσω του.

Ακολούθησαν οι δυο Renault των Χάιντφελντ και Πετρόφ, ενώ την έκπληξη αποτέλεσε η Toro Rosso με τον Σεμπαστιάν Μπουέμι να είναι ένατος. Τέλος, την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσε ο Καμούι Κομπαγιάσι, ο οποίος εκκίνησε τελευταίος! Έτσι, ο Φέτελ πήγε στους 93 βαθμούς, με τον Χάμιλτον να βρίσκεται στους 59, τη στιγμή που η Red Bull έχει 148 έναντι 105 της McLaren.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags