Facebook Pixel "Δουλειά και αποζημίωση"
| 2011-05-09 14:26:00

"Δουλειά και αποζημίωση"

"Δουλειά και αποζημίωση"

Στην άνοδο του Παναιτωλικού στη Σούπερ Λίγκα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Φώτης Κωστούλας.

«Φέτος ανεβήκαμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Η ομάδα στάθηκε πολύ καλά φέτος», είπε ο κ. Κωστούλας με δηλώσεις του σττην ΕΡΑΣπορ, επισημαίνοντας πως τόσο η διοίκηση όσο και ο κόσμος είχε πιστέψει από την αρχή στις δυνατότητες αυτής της ομάδας.

«Το μεγαλύτερο βάρος στην εφετινή μας πορεία, ήταν για τους παίκτες γιατί αυτοί ήταν που έμπαιναν στο γήπεδο και ήξεραν ότι έπρεπε να κερδίσουν, πράγμα που τους δημιουργούσε πίεση.

Εμείς που το βλέπαμε απ’ έξω προσπαθούσαμε να τους ενθαρρύνουμε. Όλοι όσοι είμαστε στη διοίκηση πιστέψαμε ότι φέτος θα ήταν η χρονιά μας κι έτσι δεν το αφήσαμε να πέσει κάτω άλλωστε δεν υπήρχε κι αυτή η πολυτέλεια. Δουλέψαμε και αποζημιωθήκαμε γι’ αυτό. Ελπίζω να καταφέρουμε να μείνουμε στη Σούπερ Λίγκα.

Θα ήταν άσχημο να πέσουμε την επόμενη χρονιά, καθώς θα ήταν βαρύ να ανεβαίνεις μετά από 33 χρόνια και να πέφτεις μέσα σε ένα χρόνο. Πιστεύω όμως ότι θα δουλέψουμε και θα τα καταφέρουμε», ενώ αναφορικά με το αν έχει περάσει από το μυαλό του να φύγει από τον Παναιτωλικό τόνισε:

«Δεν μου έχει περάσει από το μυαλό να φύγω. Ακόμα και να θες, ο κόσμος είναι αυτός που δεν σε αφήνει να φύγεις και νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικός λόγος. Επίσης υπάρχει μεγάλο πείσμα γιατί ξέραμε από την αρχή της χρονιάς ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε αν και μας κόστισε αρκετά χρήματα.

Τα χρήματα που επενδύεις στο ποδόσφαιρο δεν επιστρέφονται αλλά αυτό που ζήσαμε όλη τη σεζόν αλλά και αυτά που θα ζήσουμε στο μέλλον, σίγουρα αξίζει τον κόπο και είναι κάτι όμορφο».

Σχετικά με το γήπεδο και τις εργασίες που γίνονται είπε ότι «δεν αλλάζει η έδρα μας απλά είμαστε σε φάση που φτιάχνουμε τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου. Πρέπει γίνουν ορισμένες εργασίες γρήγορα για να είμαστε σίγουροι ότι θα είμαστε συνεπείς στα χαρτιά της αδειοδότησης. Πιστεύω ότι όλα θα ολοκληρωθούν στην ώρα τους και θα είμαστε μέσα στα περιθώρια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags