Facebook Pixel "Δεν μπορείς να βγάλεις ούτε μια σωστή σέντρα"!
| 2011-05-09 15:25:00

"Δεν μπορείς να βγάλεις ούτε μια σωστή σέντρα"!

"Δεν μπορείς να βγάλεις ούτε μια σωστή σέντρα"!

Άγριος καυγάς Σισέ-Καραγκούνη στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Ο Γάλλος τα έχωσε στον "Κάρα" για τις σέντρες του κι αρπάχτηκαν! Τους χώρισαν Γκοβού-Σαριέγκι.

Όλα τα είχαν στον Παναθηναϊκό τα επεισόδια τους έλειπαν! Όπως αυτό που έλαβε χώρα χθες στα αποδυτήρια της Τούμπας ανάμεσα στον Σισέ και τον Καραγκούνη και το οποίο ήταν πολύ σοβαρό! 

Όλα ξεκίνησαν με το που μπήκε στα αποδυτήρια ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ του "τριφυλλιού", μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, άρχισε να φωνάζει έξαλλος για τις λάθος σέντρες του Καραγκούνη (σ.σ. δύο άστοχα κόρνερ και μια σέντρα στις καθυστερήσεις στα …πουλιά).

Ο Έλληνας μέσος αντέδρασε στα "μπινελίκια" του Σισέ και του είπε να ηρεμήσει γιατί κι αυτός είχε πολλά νεύρα. Ωστόσο, ο Γάλλος δεν σταμάτησε με αποτέλεσμα οι τόνοι να ανέβουν και οι παίκτες να ανταλλάξουν σοβαρές βρισιές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο παίκτες δεν πιάστηκαν στα χέρια και τα χειρότερα αποφεύχθηκαν μετά την παρέμβαση των Γκοβού και Σαριέγκι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις αντιλήφθηκε το επεισόδιο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έβαλε τις φωνές και είπε στους παίκτες του ότι συμπεριφέρονται "σαν παιδιά"!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags