Facebook Pixel Δεν τρώει παραμύθια
| 2011-01-07 11:47:00

Δεν τρώει παραμύθια

Δεν τρώει παραμύθια

Η Λιάνα Κανέλλη σχολίασε σε δηλώσεις της ότι δεν είναι γλάστρα για να αναλάβει την προεδρία του Παναθηναϊκού. Μήνυμα σε όσους διαρρέουν τα συγκεκριμένα σενάρια και… μπηχτή σε Κωνσταντόπουλο…

Η βουλευτής του ΚΚΕ μίλησε για διάφορα ενδιαφέροντα θέματα γύρω από το «τριφύλλι», τους Πατέρα, Βγενόπουλο, Μαρινάκη κ.α. στο «SentraFM»:

Για τη σχέση πολιτικής - ποδοσφαίρου: «Όταν μιλάς για μάζα, πλήθος όλα είναι πολιτικά. Ο Πάγκαλος βέβαια έχει λιγότερη φαντασία από τη Θύρα 13...»!

Για τη σχέση της με τον Παναθηναϊκό: «Είμαι πάντα Παναθηναϊκός. Είτε είναι στην πρώτη κατηγορία είτε στην έκτη. Είτε βάζει γκολ ο Σισέ είτε δεν βάζει. Είτε έχει λεφτά είτε δεν έχει».

Για εκείνη: «Με παραξενεύει που βγήκε ξανά αυτή η ιστορία. Προσπαθώ να καταλάβω αν είναι επιθυμία κάποιων. Είναι αλήθεια πως η ομάδα περνά μια κρίση. Διοικητική, γιατί την αγωνιστική πάει να τη μαζέψει. Εγώ όμως είμαι σε ένα κόμμα και στη βουλή εκλεγμένη για να υπηρετώ την εργατική τάξη που δεν έχει ομάδα. Δεν εκπροσωπώ τον Παναθηναϊκό. Θα ήταν παράλογο ένας άνθρωπος που κάνει αυτή τη δουλειά, γιατί δεν την κάνω για γκλαμουριά, να πάει σε μια ΠΑΕ να διαχειριστεί χρήματα».

Για τον πρόεδρο που ψάχνει ο Παναθηναϊκός: «Πρώτα από όλα οι ΠΑΕ θέλουν προέδρους με λεφτά. Μπορεί βέβαια οι ίδιοι οι οπαδοί να μην έχουν να φάνε, αλλά να θέλουν προέδρους με λεφτά. Κι εγώ θέλω να είναι ήρεμος ο Παναθηναϊκός και να χώνει τεσσάρες».

Για τον ρόλο του προέδρου; «Μοιάζω σε κανέναν για γλάστρα; Έχω πει πολλά όχι στη ζωή μου. Μπορώ να είμαι στο πεζοδρόμιο με τον Παναθηναϊκό. Αλλά αυτό δεν με κάνει πρόεδρο. Το ποδόσφαιρο έπρεπε να είχε παραμείνει ερασιτεχνικό, αλλά είναι πολλά τα λεφτά Άρη. Είτε διοικείς τον Παναθηναϊκό είτε την ΗΒΗ που βγάζει πορτοκαλάδες, είναι το ίδιο πράγμα. Αυτό όμως δεν περνά στη μάζα. Ο κόσμος βλέπει την ντρίμπλα, το γκολ, την απόκρουση. Για αυτό το ποδόσφαιρο είναι δημοφιλές. Είναι στα αλήθεια λαϊκό άθλημα. Συγκινεί από γυναίκες μέχρι μαϊμούδες».

Για τους Πατέρα και Βγενόπουλο: «Έκαναν πολύ μεγάλα λάθη. Εδώ είδαμε το «εν τη ενώσει η ισχύς» με υπογράμμιση εγωιστικού γονιδίου. Αυτό που προέχει είναι τάχιστα να βρει αγωνιστικούς ρυθμούς ο Παναθηναϊκός. Πέντε βαθμοί είναι από τον Ολυμπιακό».

Για τον Μαρινάκη: «Δεν είναι ζήτημα προσώπου. Για παράδειγμα αν ο Μαρινάκης αναλάμβανε και έλεγαν πως είναι καβούριας και τα λοιπά, θα ήταν ο κόσμος έτσι όπως είναι; Μιλάς για χρήμα, για επιταγή. Είμαι τόσο Παναθηναϊκός που όποιος και να γίνει πρόεδρος μού είναι παντελώς αδιάφορο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags