Facebook Pixel Συγχαρητήρια λοιπόν!
Ποδόσφαιρο
| 2011-05-09 22:36:00

Συγχαρητήρια λοιπόν!

Συγχαρητήρια λοιπόν!

Ο Γιώργος Γαλάτσης γράφει για την τιμωρία της ΑΕΚ λόγω των επεισοδίων στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

...Συγχαρητήρια, λοιπόν!

Ένα τσούρμο αλήτες κατάφεραν το τελειωτικό χτύπημα στην ομάδα που (και καλά) αγαπάνε. Έτσι είναι όμως η αγάπη...που σκοτώνει! Σου ''δίνει μια'' και δεν θέλεις δεύτερη...

Καταλαβαίνω πως νιώθετε σχεδόν όλοι σας στο άκουσμα της εξοντωτικής ποινής της ΑΕΚ για τα επεισόδια στον τελικό του Ολυμπιακού σταδίου. Το καταλαβαίνω απόλυτα και περιμένω στην ''Ελλάδα της ατιμωρησίας'' να πράξουν ανάλογα και να μειώσουν το μέγεθος της ποινής. Καθαρά, ξάστερα και χωρίς...μισόλογα!

Από τη στιγμή που έκριναν κι αποφάσισαν ''με τη δική τους λογική'' στα επεισόδια του ''Γεώργιος Καραϊσκάκης'' για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και σ' αυτά της Τούμπας για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, οφείλουν να...ρίξουν νερό στο κρασί τους και με την περίπτωση της ΑΕΚ. Αυτά τα ολίγα για το μέγεθος της ποινής και την περαιτέρω αντιμετώπισή της από εκείνους που βρήκαν...τον παππά για να θάψουν και τους ζωντανούς.

Πέρα όμως απ' αυτό το ''κομμάτι'' που αφορά τους...άλλους σε σχέση με την ΑΕΚ, πιστεύω ότι έφθασε η ώρα να γίνει κάτι και με αυτόν τον...υπέροχο κόσμο των 50, 100, 300, 1000, όσοι είναι τέλος πάντων που έστειλαν την ομάδα τους (;) στον...τάφο.

Κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ κόστισε στην ομάδα η αλητεία του Ολυμπιακού σταδίου σε μια εποχή που...καρφώνουν στην ΠΑΕ το ευρώ με το τουφέκι.

Μα καλά δεν υπάρχει ίχνος τσίπας και ντροπής; Κουρκούτι μυαλό; Υποτίθεται μια ολόκληρη σεζόν οι οργανωμένοι τα είχαν ''λυμένα'' αυτά τα θέματα. Όμως το κακό έγινε και ήταν τεράστιο.

Δεν μπορώ να δεχθώ ότι δεν γνωρίζουν στους συνδέσμους ποιοι ήταν εκείνοι που πήγαν εκείνο το Σάββατο μ' αυτή τη ισοπεδωτική διάθεση. Όλα τα ελέγχουν στην ΑΕΚ, πρόσωπα, πράγματα, καταστάσεις.

Ένα εκατομμύριο ευρώ...πήγε το μάρμαρο κύριοι. Ποιος θα τα πληρώσει; Εσείς; Γιατί στην ΠΑΕ δεν υπάρχει σεντς!

Α και να 'στε σίγουροι συν τοις άλλοις ότι ο ανοργάνωτος ΑΕΚτζής, ο απλός φίλαθλος, ο μεροκαματιάρης θα...τρέξει με τα χίλια για να ενισχύσει την ομάδα με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας μ' αυτό το αίσχος. Θα βγάλει κι ένα στο παιδί του ο πατέρας για να το πηγαίνει βόλτα στα δακρυγόνα! Μου φαίνεται ότι ζείτε σε άλλο κόσμο όλοι όσοι ελπίζετε στην έννοια της λέξης ''συσπείρωσης'' για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά, μέσα σ' αυτό το χάλι...

Υ.Γ. Μεγάλη η απώλεια του Λυμπερόπουλου για τη συνέχεια των πλέι οφ. Τεράστια...

Πηγή: sentra-goal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags