Facebook Pixel Ο Βαλβέρδε και η διαφορά Λέτο και Μήτρογλου
| 2011-05-10 08:24:00

Ο Βαλβέρδε και η διαφορά Λέτο και Μήτρογλου

Ο Βαλβέρδε και η διαφορά Λέτο και Μήτρογλου

Στο συμπέρασμα ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βρει έναν τρόπο για να μη χάσει ένα περιουσιακό του στοιχείο, όπως είναι ο Μήτρογλου, αναφέρεται στο σημερινό του σχόλιο ο Κώστας Νικολακόπουλος.

• Είναι αλήθεια ότι ο Βαλβέρδε στη διάρκεια της παρουσίας του σε δύο σεζόν στον Ολυμπιακό, μόνο ως ένας προπονητής με διάθεση για συγκρούσεις με παίκτες δεν δείχνει. Ήρεμων τόνων είναι κατά κοινή ομολογία ο άνθρωπος.

• Μόνο με δύο παίκτες είχε πρόβλημα. Την πρώτη σεζόν με τον Λέτο και τη δεύτερη με τον Βαλβέρδε. Στην περίπτωση του Αργεντίνου, όλοι θυμόμαστε ότι τελικά και ο Ερνέστο είχε φύγει και ο Λέτο δεν είχε τελικά αγοραστεί από τον Ολυμπιακό, όντας δανεικός από τη Λίβερπουλ.

• Τώρα, με τον Μήτρογλου, ο Βαλβέρδε ήδη έχει μείνει στον Ολυμπιακό και για τη νέα σεζόν. Αυτός που φαίνεται πως πάλι δεν θα μείνει είναι ο παίκτης, ο Μήτρογλου, που όπως κι ο Λέτο έχει κι αυτός μία σχέση με δανεισμό, καθώς είχε δοθεί στον Πανιώνιο.

• Όποιος υποστηρίξει ότι είχε κι έχει άδικο ο Βαλβέρδε για την γνώμη του για Λέτο και Μήτρογλου, δεν θα λέει την αλήθεια. Και τα δύο αυτά παιδιά, έχουν προβληματικούς χαρακτήρες, που εκδηλώνονται με διαφορετικούς τρόπους.

• Όπως υπάρχει μία διαφορά μεταξύ του Λέτο και του Μήτρογλου. Ο Λέτο ήταν για τον Ολυμπιακό ένας Αργεντίνος δανεικός. Ένα προικισμένο έξω αριστερά, που πάντως ένα ματς έπαιζε και τρία δεν έπαιζε. Ο Μήτρογλου είναι για τον Ολυμπιακό ένας Έλληνας διεθνής σέντερ φορ, 23 ετών και περιουσιακό του στοιχείο. Ένας χαρισματικός σκόρερ, που το δείχνει σε κάθε επίπεδο.

• Νομίζω ότι θα πρέπει να βρει ο Ολυμπιακός ένα τρόπο να μην το χάσει αυτό το παιδί. Στη χειρότερη με ένα δανεισμό του η, με μίας μορφής συνιδιοκτησία.

Πηγή: sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags