Facebook Pixel "Ευχαριστώ Θεό και Χιμένεθ"
| 2011-05-10 11:28:00

"Ευχαριστώ Θεό και Χιμένεθ"

"Ευχαριστώ Θεό και Χιμένεθ"

Στον παραγκωνισμό του από την 11άδα της ΑΕΚ, αλλά και στο γεγονός ότι δεν σταμάτησε ποτέ να προπονείται σκληρά και όταν πήρε την ευκαιρία δικαιώθηκε, αναφέρθηκε ο Λεονάρντο.

Ο Βραζιλιάνος χαφ μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» για…

…τον παραγκωνισμό του από την 11άδα της ΑΕΚ:

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είχα πάει καλά στην Ξάνθη, αλλά η αλήθεια είναι πως μετά δεν είχα ευκαιρίες. Μπήκα λίγες φορές ως αλλαγή αλλά ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει. Έπειτα, άλλαξε και το σύστημα της ομάδας και δεν είχαν πολλές ευκαιρίες για την 11άδα όσοι παίζουν στα πλάγια. Δεν έπαψα όμως να προπονούμαι σκληρά και ευχαριστώ τον Θεό αλλά και τον κ.Χιμένεθ που ήταν δίπλα μου και με συμβούλεψε σε αυτό το διάστημα. Πλέον, είμαι χαρούμενος που άρπαξα την ευκαιρία που μου δόθηκε».

…τις φήμες που τον ήθελαν να φεύγει δανεικός το Γενάρη:

«Η αλήθεια είναι πως σύμφωνα με αυτά που έγραφαν οι εφημερίδες γύρισα… όλες τις ομάδες της κατηγορίας ως δανεικός. Εγώ όμως έμεινα τελικά εδώ γιατί πάντα πίστευα ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και έχω τη δυνατότητα να το πετύχω».

…το νικηφόρο ξεκίνημα με τον Βόλο:

«Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και παίξαμε με πάθος και με τη βοήθεια του Θεού πήραμε τη νίκη. Μπορώ να πω πως και η κατάκτηση του Κυπέλλου μας έχει βοηθήσει ψυχολογικά και παρότι παίξαμε με μία ομάδα πολύ δυνατή που μας είχε νικήσει στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και με πολλά γκολ φανήκαμε συγκεντρωμένοι και πήραμε τη νίκη. Είμαι χαρούμενος που κι εγώ τα πήγα καλά μαζί με την συμπαράσταση των συμπαικτών μου. Μάλιστα, ένας από αυτούς μου είπες πως αν κάνω στον αγώνα όσο κάνω και στις προπονήσεις θα είμαι μέσα στους κορυφαίους».

…την αλλαγή θέσης στον αγώνα με τον Βόλο:

«Ναι, όντως άλλαξα για πρώτη φορά θέση, αλλά ο προπονητής δεν με έβαλε ξαφνικά να παίξω εκεί. Όλο το προηγούμενο διάστημα με είχε προετοιμάσει στις προπονήσεις και νομίζω τελικά πως πήγε καλά. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Πιστεύω πως μου ταιριάζει αυτή η θέση, αλλά πρέπει να δουλέψω σκληρά για να γίνομαι όλο και καλύτερος».

…τη συνέχεια των πλέι-οφ:

«Είναι αρκετά περίεργη διοργάνωση καθώς από εκεί που είσαι πρώτος με ένα κακό αποτέλεσμα βρίσκεσαι τρίτος. Εμείς κάναμε την καλή αρχή με τον Βόλο και πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και με τον Παναθηναϊκό. Είναι μια καλή ευκαιρία για μας να κερδίσουμε και να αποκτήσουμε ακόμη μεγαλύτερο πλεονέκτημα. Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση για το Τσάμπιονς Λιγκ, μια και αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ΑΕΚ».

…το αμφισβητούμενο πέναλτι που κέρδισε με τον Βόλο:

«Για μένα η φάση ήταν ξεκάθαρη. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση που εκδόθηκε μέχρι και ανακοίνωση για το συγκεκριμένο συμβάν. Το δεξί μπακ μου κάνει πέναλτι και με το χέρι και μετά πέφτει και εντελώς πάνω μου. Τι άλλο δηλαδή πρέπει να συμβεί για να σφυριχτεί πέναλτι;»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags