Facebook Pixel Ενοχλήσεις ή… τιμωρία;
| 2011-05-12 06:07:00

Ενοχλήσεις ή… τιμωρία;

Ενοχλήσεις ή… τιμωρία;

Ο Γιώργος Καραγκούνης έμεινε εκτός αποστολής για το αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ. Η επίσημη δικαιολογία είναι ενοχλήσεις στο γόνατο, ωστόσο κάποιοι έχουν αντίθετη άποψη…

Ο «Κάρα» στην προπόνηση της Τετάρτης ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας, λόγω ενοχλήσεων στο δεξί γόνατο, αναφέρει το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ και έτσι αποκλείστηκε απ’ την αποστολή για το παιχνίδι με την Ένωση, από το οποίο θα απουσιάσουν, επίσης, οι Σπυρόπουλος και Σεϊταρίδης, που έκαναν ατομικό πρόγραμμα, αλλά και ο Μαρίνος. Εκτός 18αδας, πάντως, έμεινε και ο Σίντνεϊ Γκοβού, όπως και οι Καρνέζης, Μαχλέλης, Καπίνο και ο τιμωρημένος Λέτο.

Η περίπτωση του Καραγκούνη πάντως δεν φαίνεται να είναι τόσο απλή και ίσως το «κόψιμό» του από την αποστολή συνδέεται με την… διαφωνία που είχε με τον Τζιμπρίλ Σισέ μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Δεν αποκλείεται λοιπόν να πρόκειται για τιμωρία του Έλληνα άσου από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, σε μία προσπάθεια να δείξει ποιος είναι το…αφεντικό στα αποδυτήρια.

Όσον αφορά την αποστολή, σε αυτή συμπεριλήφθηκαν οι: Τζόρβας, Κοτσόλης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Ιωαννίδης, Βύντρα, Νίνης, Γκαρσία, Σίλβα, Σιμάο, Χριστοδουλόπουλος, Πλεσί, Κατσουράνης, Κλέιτον, Μαυρίας, Σισέ, Πετρόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags