Facebook Pixel Παραμονή και με τη βούλα
| 2011-05-12 10:31:00

Παραμονή και με τη βούλα

Παραμονή και με τη βούλα

Στον πάγκο του Εργοτέλη θα συνεχίσει για δύο ακόμα χρόνια ο Νίκος Καραγεωργίου, όπως ενημέρωσε επίσημα η διοίκηση. "Η ομάδα πάνω από το δικό μου συμφέρον".

Ο Έλληνας τεχνικός είχε συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους του κρητικού συλλόγου να συνεχίσει την καριέρα του στους "κιτρινόμαυρους" και σήμερα ολοκληρώθηκε και τυπικά το θέμα.

"Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Καραγεωργίου για τα επόμενα δύο χρόνια", αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ, με τον ίδιο τον Καραγεωργίου να σχολιάζει από την πλερυά του:

"Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον πρόεδρο του Εργοτέλη για το γεγονός ότι μου ανέθεσαν και πάλι για τα επόμενα δύο χρόνια τις τύχες της ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα η εμπιστοσύνη που μου δείχνει η διοίκηση και κυρίως η οικογένεια Παπουτσάκη.

Τέλος θέλω να υποσχεθώ και να διαβεβαιώσω όλους τους φιλάθλους του Εργοτέλη ότι θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, βάζοντας την ομάδα πάνω από το προσωπικό μου συμφέρον, για να υλοποιεί κάθε χρόνο τους στόχους της".

Δηλώσεις για το θέμα έκανε και ο διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Δημήτρης Παπουτσάκης: "Για ακόμη μια φορά ο Εργοτέλης αποδεικνύει ότι επενδύει στους ανθρώπους και στηρίζει έμπρακτα τους συνεργάτες και βασικούς συντελεστές της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται στον σύλλογο.

Ο Νίκος Καραγεωργίου είναι ένας από τους συντελεστές αυτούς και για τούτο το λόγο οι συζητήσεις για την ομάδα της νέας περιόδου ξεκίνησαν από εκείνον. Τούτη η ανακοίνωση αποτελεί ουσιαστικά το αποτέλεσμα των συζητήσεων και της συμφωνίας ανάμεσα στον πρόεδρο Απόστολο Παπουτσάκη και τον προπονητή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Νίκο αφ’ ενός διότι έχει δεθεί με τον Εργοτέλη και το όραμά μας για την ομάδα και θέλει μαζί να το υλοποιήσουμε και αφ’ ετέρου γιατί η συμφωνία μας επιτεύχθηκε στο πλαίσιο των νέων οικονομικών συγκυριών – συνθηκών που επικρατούν στη χώρα και που έχουν πλήξει και το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags