Facebook Pixel Ο ένας το σκέφτεται, ο άλλος ελπίζει!
| 2011-05-13 08:40:00

Ο ένας το σκέφτεται, ο άλλος ελπίζει!

Ο ένας το σκέφτεται, ο άλλος ελπίζει!

Η Μίλαν πρότεινε στον Παπασταθόπουλο να πάει δανεικός σε άλλη ομάδα (Βέρντερ Βρέμης) μετά την απόκτηση του Μεξές. Σκεπτικός ο Σωκράτης, πάντα στη γωνιά ο Ολυμπιακός!

Ζωντανός στο παιχνίδι της απόκτησης του Σωκράτη Παπασταθόπουλου φαίνεται ότι παραμένει ο Ολυμπιακός.

Η Μίλαν διαμήνυσε στον παίκτη ότι θα ήταν καλύτερο για την καριέρα του να δοθεί την επόμενη σεζόν δανεικός, αφού μετά την απόκτηση του Φελίπ Μεξές από τη Ρόμα, θα έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

Μάλιστα, οι "ροσονέρι" παρουσιάζονται να πρότειναν στον Έλληνα αμυντικό να πάει στη Βέρντερ Βρέμης, μια και έχει εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ οι Ιταλοί θέλουν τον Μάρκο Μαρίν από τη γερμανική ομάδα.

Ωστόσο, την ίδια ώρα ο Παπασταθόπουλος παρουσιάζεται διστακτικός. Δεν βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να φύγει από τη Μίλαν για μικρότερη ομάδα, αλλά από την άλλη ξέρει ότι αν μείνει στο Μιλάνο δεν θα υπολογίζεται ως πρώτη επιλογή.

Και εδώ υπάρχει η προοπτική του Ολυμπιακού, ο οποίος θέλει τον παίκτη δανεικό. Οι Πειραιώτες θα εξαντλήσουν τα περιθώρια για τον Παπασταθόπουλο βλέποντας ότι η Μίλαν τον παραχωρεί και ελπίζει ότι μπορεί να κάνει το "κόλπο".

Βεβαίως, οι Πειραιώτες δεν παίζουν μόνοι τους. Ενδιαφέρον για τον "Πάπα" υπάρχει κι από άλλες ομάδες (Ρόμα, Ζενίτ), ενώ το γεγονός ότι οι "ερυθρόλευκοι" δεν καλύπτουν όλο το συμβόλαιο του παίκτη μόνο ανασταλτικά μπορεί να λειτουργήσει.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags