Facebook Pixel Κόπα Αμέρικα κατά Θρύλου!
| 2011-05-13 09:04:00

Κόπα Αμέρικα κατά Θρύλου!

Κόπα Αμέρικα κατά Θρύλου!

Μία παράμετρο της μεταγραφής του Κάρλος Σάντσες στον Ολυμπιακό, αν τελικά αυτή πραγματοποιηθεί, σχολιάζει στο blog του ο Κώστας Νικολακόπουλος...

• Έγραφα για την εφημερίδα το ρεπορτάζ, που θέλει τον Ολυμπιακό να προχωράει τη μεταγραφή του Κάρλος Σάντσες και κάποια στιγμή μου ήρθε στο μυαλό το Κόπα Αμέρικα. Κι έψαξα να βρω τις ημερομηνίες αυτής της μεγάλης για τη Λατινική Αμερική διοργάνωσης, η οποία θα γίνει αυτό το καλοκαίρι, όπως κάθε δύο χρόνια, σε συνδυασμό με τη λήξη του γαλλικού πρωταθλήματος.

• Τι βγαίνει; Πολύ απλά ο Κολομβιανός διεθνής μέσος της Βαλανσιέν τελειώνει τις υποχρεώσεις του στο Σαμπιονά στις 29 Μαϊου. Και μετά πρέπει να πάει στην πατρίδα του κι αφού ξεκουραστεί φαντάζομαι λίγες ημέρες, θα ξεκινήσει προετοιμασία μέσα στον Ιούνιο με την εθνική ομάδα της χώρας του ενόψει του Κόπα Αμέρικα. Πότε αρχίζει το Κόπα Αμέρικα, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αργεντινή; Την 1Η Ιουλίου. Και τελειώνει 24 Ιουλίου, σχεδόν ένα μήνα πριν την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος.

• Ο Σάντσες λογικά θα είναι στην εθνική Κολομβίας, αν κρίνω από το ότι έπαιξε και στα τρία τελευταία παιχνίδια της, μέσα στο 2011. Άρα, το παιδί θα έχει αν μη τι άλλο ένα πολύ…καυτό, όσο και…γεμάτο καλοκαίρι. Πραγματικά δυσκολεύεται κάποιος να βρει πότε θα ξεκουραστεί ενόψει της νέας σεζόν. Και γράφω για ξεκούραση, καθώς προετοιμασία ουσιαστικά δεν μπορεί να κάνει.

• Βέβαια, στην ίδια θέση με τον Σάντσες είναι και πάρα πολλοί άλλοι παίκτες. Εντάξει. Εδώ ο καθένας ενδιαφέρεται για τα δικά του. Κι εγώ καταθέτω μία παράμετρο μίας μεταγραφής ενός καλού και ποιοτικού 25χρονου μέσου. Δεν θα έπρεπε;

Πηγή: sportfm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags