Facebook Pixel Οταν ο Νταϊφάς ήθελε να μυρίσει φανατίλα!
| 2015-03-24 10:20:00

Οταν ο Νταϊφάς ήθελε να μυρίσει φανατίλα!

Οταν ο Νταϊφάς ήθελε να μυρίσει φανατίλα!

Στην πιάτσα έχουν να το λένε. Ο Νταϊφάς ήταν πολύ σκληρός στα νταραβέρια του τα οικονομικά. Παίκτης δύσκολος στα παζάρια που έκανε.Ο Αποδυτηριάκιας γράφει στον SportDog...

Ό, τι, όμως, συμφωνούσε θα το πλέρωνε στην ώρα του. Ο λόγος του ήταν συμβόλαιο. Ο συνεπέστατος.

Σπαθής και στον τζόγο. Του άρεσε το χαρτί, όπως και το τάβλι. Έκανε χοντρό παιχνίδι. Ένα εκατομμύριο, σε δραχμές μιλάμε, στο μονό παιχνίδι και όποιος το πάρει διπλό κερδίζει δύο εκατομμύρια. Πάμε; Πήγαμε.

Να σου πω κάτι άγνωστο, που δεν έχει γραφτεί ποτέ, με αφορμή το θανατό του ακριβώς πριν ένα χρόνο. Γίνεται πρόεδρος στην ΠΑΕ πλέον Ολυμπιακός ο Σταύρος Νταϊφάς (στη φωτό με τον Κυράστα) και τι έκανε τον πρώτο καιρό; Πήγαινε στα στέκια των γάβρων και άκουγε τι λέγανε. Ήθελε να πάρει γεύση από το άρωμα της φανατίλας της γαβρίλας.

Δεν ήταν Ολυμπιακός του καφενείου, ούτε της εξέδρας ο Σταύρος Νταϊφάς. Δεν είχε τέτοια ένσημα. Η οπαδοσύνη του ήταν “αποστασιακή”, ας το πούμε έτσι, από την ομάδα. Επειδή, όμως, ήταν άνθρωπος έξυπνος και της πιάτσας, είχε αντιληφθεί ότι πρόεδρος στον Ολυμπιακό δεν αρκεί μόνον να είναι ο διαχειριστής της ανώνυμης εταιρείας, αλλά και ηγέτης ενός λαού τον οποίον έπρεπε να αφουγκραστεί.

Πήγαινε, λοιπόν, πότε στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου, πότε στο Πασαλιμάνι και έπαιρνε μυρουδιά για την κουλτούρα και τη φιλοσοφία του γάβρου, ακούγοντας τι λέγεται στα “πηγαδάκια”.

ΠΩΣ ΕΣΤΕΙΛΕ αδιάβαστους Τάσο Μητρόπουλο και Νίκο Αναστόπουλο, Σταύρος Νταϊφάς γράφει ο apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags