Facebook Pixel Στην κόψη του ξυραφιού ΠΑΟ και Αναστασίου!
| 2015-04-21 09:46:00

Στην κόψη του ξυραφιού ΠΑΟ και Αναστασίου!

Στην κόψη του ξυραφιού ΠΑΟ και Αναστασίου!

Τα πράγματα στον Παναθηναϊκό, δηλαδή στους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή, στο τεχνικό επιτελείο, είναι μπερδεμένα... Γράφει στον SportDog ο Αποδυτηριάκιας...

Για όποιον παρακολουθεί από κοντά τα εντός και τα εκτός συμβαίνοντα στον Παναθηναϊκό είναι εύκολο να διαπιστώσει ότι τα πράγματα, σχεδόν ανεξέλεγκτα τούτη ακριβώς την εποχή, βρίσκονται στην κόψη του ξυραφιού. Είναι και τα συνεχή, τα κολλητά ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, με συνέπεια να παίζει στα όρια του πανικού όλο το σύστημα της ομάδας...

...Της ομάδας, όχι της ΠΑΕ, όχι της διοίκησης που κάνει το δικό της «πρωταθλητισμό» στο σπορ της διαμαρτυρίας και στο όνομα του εξαγνισμού του ποδοσφαίρου. Τα πράγματα, λοιπόν, στην ομάδα, δηλαδή στους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή, στο τεχνικό επιτελείο, είναι μπερδεμένα, τουλάχιστον. Καμμία σχέση με την εικόνα μέχρι και το ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό.

Τι είναι εκείνο που λειτούργησε τόσο αρνητικά στην καλύτερη φάση του Παναθηναϊκού, ακριβώς τότε που πλησίασε αποφασιστικά στη βαθμολογία τον προβληματικό αγωνιστικά Ολυμπιακό; Ο Αναστασίου αποστασιοποιήθηκε από πολλούς παίκτες, ένοιωσε ένα κενό στην «επαφή» του με τους συνεργάτες του Αλαφούζου, αρκετοί παίκτες ανοικτά, δικαιολογημένα κι όχι, εκδήλωναν προθέσεις ξαφνικής αναθεώρησης της σχέσης τους με την ΠΑΕ. Κάποιες «μικροταραχές», ψιλοεκνευρισμοί στις προπονήσεις «έβγαιναν» και στον αγώνα από ποδοσφαιριστές.

Κοντά σ' όλα αυτά μπαίνει ένα κρίσιμο ερώτημα που εύλογα γεννιέται. Λόγω της αγωνιστικής κατηφόρας του στο πρωτάθλημα, μετά τον αποκλεισμό μέσα στη Λεωφόρο από το κυπέλλο, ο Παναθηναϊκός σήκωσε τα χέρια υψηλά; Εννοώ ξέγραψε ουσιαστικά το στόχο των play-off και πλέον ξεκίνησε την «επανοργάνωσή» του εν όψει της νέας σαιζόν.

Ασφαλώς και η σαιζόν δεν τελείωσε ακόμα, όταν ο Παναθηναϊκός εύκολα μπορεί να ανακατέψει την τράπουλα και να πάρει την πρώτη θέση στα πλαίη-οφ. Γεγονός που θα τον ωφελήσει ψυχολογικά, θα ξανακερδίσει το χαμένο έδαφος και, κυρίως, θα κυνηγήσει τα πακέτα της UEFA. Να, όμως, που ο Αναστασίου, ερήμην(;) της διοίκησης με τις κινήσεις του στο ματσάκι με τον Πανθρακικό πέρασε τα «μηνύματά» του στο φιλικό πράσινο τύπο. Πως μέχρι το τέλος της σαιζόν όπως κάτσει η τράπουλα, καιρός να αρχίσουμε τη δουλειά για το προσεχές πρωτάθλημα, να δούμε ποιοι είμαστε, να μετρηθούμε, ποια η σκαρταδούρα, ποιες οι ανάγκες μας. Είναι έτσι; Θα δείξει.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ τα έβαλε με τον Αλαφούζο, αποκαλύπτει ο apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags