Facebook Pixel Τρομερό κράξιμο στους παίκτες του ΠΑΟΚ και η πρόταση έκπληξη στον Σαββίδη!
| 2016-03-10 21:07:00

Τρομερό κράξιμο στους παίκτες του ΠΑΟΚ και η πρόταση έκπληξη στον Σαββίδη!

Τρομερό κράξιμο στους παίκτες του ΠΑΟΚ και η πρόταση έκπληξη στον Σαββίδη!

Ο στρατηγός, Φράγκος Φραγκούλης, αναρωτιέται για ποιο λόγο… μιλάει ακόμα ο Δικέφαλος, αφού βρίσκεται 29 βαθμούς πίσω και ζητάει από τον καλό του φίλο Ιβάν, κάτι πολύ συγκεκριμένο.

Ο στρατηγός, Φράγκος Φραγκούλης, μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με την απόλυση του Ιγκόρ Τούντορ και ανέφερε μεταξύ άλλων τι πρέπει να κάνει ο Ιβάν Σαββίδης για να αλλάξει ο ΠΑΟΚ τα επόμενα χρόνια.

Όσα είπε ο Φράγκος Φραγκούλης στον ArenaFM 89.4:

«Έφυγε ο Τούντορ, ε και; Θα αλλάξουμε νοοτροπία; θαγίνουμε μια ομάδα που μποροεί να προγραμματίσει το μέλλον της; Θα κάνουμε τις μεταγραφές όταν πρέπει και όχι δυο μέρες πριν να λήξει η προθεσμία; Αυτά είναι τα ερωτήματα που έχω να θέσω. Το σημαντικότερο που θα πω αυτή τη στιγμή στο Σαββίδη είναι να μην κάνει τίποτα από αυτά, να φτιάξει το Σαββίδειο στάδιο , σε ένα νέο χώρο για να έχει το σπίτι του ο ΠΑΟΚ του μέλλοντος. Για να αλλάξουμε επίπεδο και να γίνουμε μια σωστή ομάδα θα πρέπει να έχουμε ένα στάδιο που να ικανοποιεί τις ανάγκες μας, να είναι καινούργιο γήπεδο και να βγάζει τα έξοδα της. Να έχει ένα “Mall” , βοηθητικά γήπεδα, να έχει τα πάντα. Οι λύση δεν είναι να αλλάζεις προπονητές αν και αυτός ήταν μαθητευόμενος. Για να στηρίξουμε τον Ίβιτς, πρέπει και ίδιος να δεχτεί κοντά του ένα προπονητή, τύπου Σάντος , να τον βοηθήσει, να του δείξει τα μυστικά και να ξανα στήσουμε μια μεγάλη ομάδα.

Δίκιο είχε ο Σάββας Θεοδωρίδης όταν έλεγε φτιάξε μια μεγάλη ομάδα και τότε μιλήστε. Δεν γίνεται να χάνεις από τον Πανθρακικό , όποιος και αν είναι ο προπονητής σου και να έχεις το δεύτερο μπάτζετ. Έχουμε μεγάλο χάλι , 29 βαθμούς πίσω ο ΠΑΟΚ; Και μιλάμε ακόμα… ».

Για την ήττα από τον Πανθρακικό: «Μετά από αυτή την ήττα οι παίκτες φανήκαν ανίκανοι να διεκδικήσουν τα αυτονόητα. Έχουν όλοι τεράστια ευθύνη, από τον πρώτο μέχρι το τελευταίο. Δεν έχουν φιλότιμο οι παίκτες του ΠΑΟΚ».

Για τον Ιβάν Σαββίδη και την επίθεση που του έγινε: «Αυτός είναι ο υπεύθυνος για όλα και δεν είναι φιλοξενούμενος, είναι ένας Έλληνας, υπερπατριώτης . Έχει βάλει 305 εκ.ευρώ σε αυτό το κράτος . Η επίθεση που δέχτηκε ήταν ανεπίτρεπτη αλλά αν δεν έχεις παιδεία… »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνέντευξη στον SportDog: "Γιατί τρέμουν τον Ιβάν, η Β. Ελλάδα βλέπει Πούτιν"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags