Facebook Pixel Τριανταφυλλόπουλος: «H υπόθεση Καραμήτσου-Μαρινάκη στα χέρια Ντογιάκου»
| 2016-06-06 18:40:00

Τριανταφυλλόπουλος: «H υπόθεση Καραμήτσου-Μαρινάκη στα χέρια Ντογιάκου»

Τριανταφυλλόπουλος: «H υπόθεση Καραμήτσου-Μαρινάκη στα χέρια Ντογιάκου»

Παρενέβη η Δικαιοσύνη και συγκεκριμένα ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, κ.Ντογιάκος στην υπόθεση της συνομιλίας Καραμήτσου – Μαρινάκη όπως αποκάλυψε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 με αφορμή την αποκάλυψη της συνομιλίας Καραμήτσου – Μαρινάκη από το zougla.gr στην οποία γίνεται αναφορά και στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι υπήρξε εξέλιξη με την ελληνική Δικαιοσύνη να παρεμβαίνει και να αναλαμβάνει την υπόθεση όχι όμως ο εισαγγελέας εφετών αλλά ο εισαγγελέας πρωτοδικών, κ.Ντογιάκος καθώς φέρεται να ακούγεται στη συνομιλία και το όνομα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

«Κινήθηκε η Δικαιοσύνη, αλλά η υπόθεση δεν θα πάει στον εισαγγελέα Εφετών, αλλά στον εισαγγελέα Πρωτοδικών, κ.Ντογιάκο, γιατί έχει γίνει αναφορά και στο όνομα του πρωθυπουργού», τόνισε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μετά από ερώτηση που δέχθηκε έκανε γνωστό ότι θα υπάρξει και συνέχεια. Πότε;

«Τις επόμενες ώρες, τα επόμενα 24ώρα θα έχουμε νεώτερα πράγματα», τόνισε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος ο οποίος σήμερα το πρωί αποκάλυψε την υπόθεση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags