Facebook Pixel Της φυλακής τα σίδερα είναι για τις λεβέντισσες
| 2011-01-12 19:58:00

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τις λεβέντισσες

Της φυλακής τα σίδερα είναι για τις λεβέντισσες

Ο διαχυτικός πρώην διευθυντής του Κορυδαλού και η ερωμένη που έκανε άνω-κάτω όλους τους έγκλειστους στη φυλακή…

Το πουλάκι μου..! Διευθυντής των φυλακών Κορυδαλλού παρίστανει τον γαμπρό από φυλακή σε φυλακή. Ο ίδιος απομακρύνθηκε από το τιμόνι των μεγαλύτερων φυλακών της χώρας, καθώς όπως λέγεται η συμβία του, είχε πολλά σούρτα φέρτα στο γραφείο του, ενώ ο αυτός ο άνδρας της είχε τέτοια αδυναμία που φέρεται να ήταν λίγο παραπάνω από διαχυτικός μαζί της, σκανδαλίζοντας στους διαδρόμους το ...ποίμνιό του, που εκτός από τους δεσμοφύλακες ήταν και οι ταλαίπωροι κρατούμενοι που απασχολούνταν σε διάφορες εργασίες στη διοίκηση της φυλακής και έβλεπαν στους διαδρόμους τα καμώματά του.

Είναι ίσως ο πιο σύντομος Διευθυντής που πέρασε από τον Κορυδαλλό. Πως όμως βρέθηκε να διοικεί τέτοια φυλακή; Ο "Τέλη Σαβάλας" στην πιο αδύνατη έκδοσή του, υπηρετούσε ως διοικητικός υπάλληλος σε φυλακή της περιφέρειας, που βρίσκεται κοντά στην Αθήνα. Εκεί λοιπόν -όπως αναφέρουν στο Crimes on air- ως χωρισμένος είχε το δικαίωμα της ελέυθερης επιλογής. Έλα όμως που τα έμπλεξε με γυναίκα που είναι δεσμοφύλακας η οποία και τελικά χώρισε. Το κακό ήταν που η κυρία ήταν παντρεμένη με σωφρονιστικό υπάλληλο της ίδιας φυλακής και θα γινόταν το σώσε αν ο ... γαμπρός παρέμενε στην ίδια φυλακή. Ο απατημένος σύζυγος, ήθελε να τον δείρει και προκειμένου να μην δέρνονται μεταξύ τους οι υπάλληλοι το υπουργείο Δικαιοσύνης αποφάσισε όχι μόνο την φυγή του "Τέλη Σαβάλα" αλλά και την προαγωγή του σε Διευθυντή των φυλακών Κορυδαλλού.

Στην Αθήνα όμως πηγαινοέρχονταν τακτικά η πέτρα του σκανδάλου που κρατούσε δέσμιους τους δυο άνδρες αλλά σε διαφορετικές πλέον φυλακές. Η κυρία παρέμεινε και υπηρετεί στην ίδια φυλακή με τον πρώην άνδρα της, τα γεμάτα καμάρι ταξίδια της όμως στον Κορυδαλλό, φαίνεται πως ενόχλησαν τους ... άνευρους αξιωματούχους του αρμόδιου υπουργείου, που απομάκρυναν τον "Σαβάλα" τοποθετώντας τον Διευθυντή αλλά σ' άλλη μικρότερη φυλακή. Ο "Σαβάλας" βέβαια τις μετρημένες ημέρες που κάθησε στον Κορυδαλλό το 'παιζε τυπικός, άσχετα που η φυλακή είχε γίνει τεκές από το χασίς και την πρέζα. Όχι δεν έφταιγε αυτός, αλλά δεν έκανε κάτι για να το αλλάξει αυτό που παρέλαβε. Ωστόσο και η φυλακή που τώρα πήγε είναι γνωστό ... πρεζομάγαζο! Τουλάχιστον όμως εκεί στις ραχούλες και τα ρυάκια θα μπορεί μα απολαμβάνει πιο άνετα τον έρωτά του με την γυναίκα-δεσμοφύλακα
 

ΠΗΓΗ: crimesonair.blogspot.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags