Facebook Pixel Η μυστική συνάντηση Μελισσανίδη με τον Μοράις
| 2016-10-29 11:13:00

Η μυστική συνάντηση Μελισσανίδη με τον Μοράις

Η μυστική συνάντηση Μελισσανίδη με τον Μοράις

Εκτός ρεπορτάζ ΑΕΚ ο Μελισσανίδης είχε μία αυστηρά διαπροσωπική συνάντηση με τον νέο προπονητή, τον Μοράϊς. Οι δύο τους, παρών δεν υπήρχε τρίτος, μόνον μεταφραστής, όχι της ΠΑΕ, αλλά του τίγρη.

-Πιστεύω ότι έχουμε καλούς παίκτες, του είπε κατ’ αρχήν ο Μελισσανίδης. Μ’ αυτό, λοιπόν, το υλικό δεν δικαιολογούνται οι κακές εμφανίσεις. Εσύ τι γνώμη έχεις; Τι έχεις δει μέχρι σήμερα;

Ο Πορτογάλος σχολίασε: ''Χωρίς να θέλω να σε κουράσω, αφεντικό, θα σου πω την ιστορία μίας γυναίκας η οποία δεν αισθανόταν καλά και επειδή φοβόταν μην ακούσει τίποτα ανησυχητικό για την υγεία της αρνούνταν να πάει στον γιατρό. Βρε, αμάν, επιμένει ο σύζυγος, να δούμε τι έχεις, πρέπει να κάνει εξετάσεις...''.

Τελικά, η κυρία δέχθηκε να επισκεφθεί συστημένο γιατρό σε νοσοκομείο. Επειδή είχε και πόνους στην κοιλιά, μία γενική αδυναμία λειτουργίας, καμία όρεξη να εργαστεί, να φάει.

Έγιναν οι εξετάσεις, και ο ντόκτωρ πρότεινε: ''Πρέπει να σ’ ''ανοίξω”, κυρά μου...Να σε εγχειρίσω, να δω με τα μάτια μου κατά πόσο είναι προχωρημένο το πρόβλημά σου...''.

Γίνεται η επέμβαση, βλέπει ο μάστορας τι ζημιά έχει η κοπέλλα και...σηκώνει τα χέρια! «Ξανακλείστε την!» δίνει εντολή στους βοηθούς του. Τι είχε συμβεί.

Η ασθενής είναι για θάνατο. Όλα τα μέσα της είναι πειραγμένα. Τι να πρωτοχειρουργήσει ο γιατρός. Τζάμπα κόπος. Εδώ τελείωσε την ιστορία που διηγήθηκε στον Μελισσανίδη ο Ζοζέ Μοράϊς.

Τον κάρφωσε στα μάτια τον Πορτογάλο με τα δικά του τιγρήσια μάτια ο Μελισσανίδης και μάλλον μουρμουριστά τον ρώτησε: «Τι σχέση έχει η ΑΕΚ με την φουκαριάρα γυναίκα της ιστορίας σου...»

«Δεν έχει σχέση...» καθησύχασε τον Μελισσανίδη ο Πορτογάλος “γιατρός”

«Σας είπα την ιστορία για να σας μεταφέρω την δική μου ακτινογράφηση στην ΑΕΚ. Χρειάζεται δουλειά, η ομάδα έχει μείνει πολύ πίσω...».

Η μυστική αυτή συνάντηση δεν έγινε ποτέ. είναι προϊόν...προπονητικής φαντασίας.
.......................................................

Αν πάρει πάλι το πρωτάθλημα δεν θα...φταίει ο Ολυμπιακός, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags