Facebook Pixel "Καλύτερα κεκλεισμένων των θυρών"!
| 2010-12-20 00:28:00

"Καλύτερα κεκλεισμένων των θυρών"!

"Καλύτερα κεκλεισμένων των θυρών"!

Μέχρι και για τις κινήσεις που έκανε - κυρίως παρασκηνιακά - για να πέσει η ποινή της μίας αγωνιστικής για τα επεισόδια του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, κατηγορήθηκε ο Νικόλας Πατέρας!

Όχι φυσικά από τους οπαδούς του τριφυλλιού, αλλά - εμμέσως - από άλλα διοικητικά στελέχη, που έλεγαν μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου ότι "αν παίζαμε χωρίς κόσμο, αυτό το ματς δεν το χάναμε"!

Εννοούσαν, προφανώς ότι η γκρίνια του κόσμου και οι αποδοκιμασίες που ξεκίνησαν από το πρώτο 10λεπτο, με το πρώτο γύρισμα της μπάλας από τον Σεϊταρίδη προς τον Τζόρβα, αποσυντόνισαν τους παίκτες. Κάτι που δεν θα συνέβαινε αν ίσχυε η ποινή της μίας αγωνιστικής και το ματς γινόταν κεκλεισμένων των θυρών!

Παραλογίζονται στο τριφύλλι; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Πάντως, και τώρα τα ίδια ακούγονται. Πως είναι καλύτερα που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών (λόγω των επεισοδίων στην Τρίπολη) το ματς Κυπέλλου με τα Τρίκαλα, την ερχόμενη Τετάρτη (22/12) στο ΟΑΚΑ. "Αυτοί οι λίγοι που θα έρχονταν, μόνο για καλό δεν θα ανηφόριζαν στο ΟΑΚΑ. Οπότε καλύτερα με κλειστές πόρτες, μπας και ηρεμήσουμε", λένε...

Εκείνο που πιθανότατα δεν έχουν υπολογίσει, είναι πως για την ίδια μέρα και ίδια ώρα (Τετάρτη, 20:00) η Ευρωλίγκα έχει προγραμματίσει το ματς μπάσκετ Παναθηναϊκός - Αρμάνι Μιλάνο. Και αυτό το ματς δεν θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών. Άρα, όλοι και κάποιοι οπαδοί του τριφυλλιού θα υπάρχουν στον περίβολο του ΟΑΚΑ ...για παν ενδεχόμενον!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags