Facebook Pixel «ΠΑΟΚ και Γεωργιάδης έκαναν διάνα!»
| 2011-07-19 14:18:00

«ΠΑΟΚ και Γεωργιάδης έκαναν διάνα!»

«ΠΑΟΚ και Γεωργιάδης έκαναν διάνα!»

Μέλι έσταξε για τον Γιώργο Γεωργιάδη, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά τον 23χρονο άσο από την θητεία του στον Πανσερραϊκό.

«Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με άριστο χαρακτήρα, που ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα στην ομάδα. Είναι εξαιρετικός επαγγελματίας. Διακρίνεται για την εξαιρετική ταχύτητα, την πολύ καλή του τεχνική, ενώ αν θυμάμαι καλά την τελευταία αγωνιστική περίοδο ήταν και πρώτος σκόρερ του Πανσερραϊκού. Τον διευκολύνει πολύ το γεγονός ότι μπορεί να αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και επιτυχία στις δύο πτέρυγες της μεσαίας γραμμής», είπε αρχικά στο «Αθλητικό Metropolis» και πρόσθεσε:

«Θεωρώ ότι τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο Γεωργιάδης έκαναν διάνα στην επιλογή τους. Ο Γεωργιάδης βελτιώθηκε πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια από άποψη της τακτικής μέσα στο παιχνίδι. Προσωπικά, όσο ήμουν στον Πανσερραϊκό επεδίωξα να εκμεταλλευτώ την ταχύτητα και την τεχνική του, καθώς παλιότερα δεν τα χρησιμοποιούσε και τόσο πολύ. Οπότε νομίζω πως σε αυτά τα δύο δουλέψαμε πολύ καλά κι αυτό αποδείχθηκε με τις εμφανίσεις του, αλλά και τη μεταγραφή του».

Επίσης, μίλησε:

Για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο:

«Προσπαθώ όσο μπορώ να παρακολουθώ όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά ασφαλώς δεν μπορώ να κρίνω τι ισχύει από όλα έχουν ακουστεί. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ο κύριος Μπέος με προσέγγισε όταν έμεινα ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό, αλλά δεν μπόρεσα να πάω λόγω των υποχρεώσεων μου στην Κίνα. Ξέρω πως είναι αρκετά επιτυχημένος στο ποδόσφαιρο, όπως και ο κύριος Ψωμιάδης. Το σωστό είναι, πάντως, το ποδόσφαιρο να ξεκαθαρίσει από τα παράξενα πράγματα».

Για τον Ανάκογλου:

«Θέλω να τονίσω πως οι Ανάκογλου και Γιαννόπουλος, με τους οποίους συνεργάστηκα στον Πανσερραϊκό είναι δύο παίκτες με σπουδαίο μέλλον. Είναι ακόμη μικροί σε ηλικία και πιστεύω πως μελλοντικά μπορούν να προσφέρουν πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags