Facebook Pixel ΑΕΚ θέλετε; Πληρώστε!
| 2011-07-20 13:45:00

ΑΕΚ θέλετε; Πληρώστε!

ΑΕΚ θέλετε; Πληρώστε!

Οι Supporters πλήρωσαν τη μεταγραφή του Γκούντγιονσεν, όπως είπε ο Αδαμίδης, που τους ευχαρίστησε και τους κάλεσε να πάρουν (το λιγότερο 15.000) διαρκείας για να σώσουν την ΑΕΚ!

O Σταύρος Αδαμίδης ξεκίνησε με μια ανούσια εισαγωγή που ανέφερε ότι η ΑΕΚ είναι "μεγάλη ομάδα" που πρέπει να πρωταγωνιστεί.

Στη συνέχεια, επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι ο κόσμος πρέπει να επιστρέψει στο γήπεδο ("θέλω να ζητήσω από τους φίλους της ΑΕΚ να στηρίξουν την ομάδα και στο τέλος αυτή η προσπάθεια θα μας ανταμείψει") και ανακοίνωσε διπλή έκπτωση για του χρόνου σε όσους ανανεώσουν τα διαρκείας τους ("τα 15.000 είναι ο ελάχιστος στόχος μας").

Παράλληλα, είπε πως η διοίκηση θα πάρει μέτρα για να εξαλείψει τη βία. "Οι λίγοι δεν μπορούν να διώξουν τους πολλούς", τόνισε.

Επίσης, μίλησε για επαφές με την Original και επεσήμανε: "Μπορεί να έχουμε διαφορετικές απόψεις με την Ερασιτεχνική, αλλά στο τέλος της ημέρας είμαστε όλοι ΑΕΚ, η αγάπη με την ΑΕΚ μας ενώνει. Αυτή τη στιγμή η ομάδα μας χρειάζεται".

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στους Supporters, λέγοντας: "Ευχαριστούμε για τη βοήθεια στην απόκτηση του Γκούντγιονσεν. Θα αυξήσουμε στα τρία μέλη την εκπροσώπηση των Supporters στο ΔΣ της ΠΑΕ". 

Στο τέλος, απαντώντας σε ερωτήσεις τόνισε: "Η ΑΕΚ είναι μόνη της και πλέον ο κόσμος της πρέπει να την βοηθήσει. Είμαστε λίγα βήματα από την εξυγίανση. Γίνεται μια διάφανη προσπάθεια. Αν βοηθήσει ο κόσμος είμαστε ικανοί για μεγάλα πράγματα. Ήρθε η ώρα να μετρηθούμε και να δούμε πόσοι είμαστε διατεθιμένοι να βοηθήσουμε.

Δεν γίνεται ένας σύλλογος που έχει 1,5 εκατ. οπαδούς στην Ελλάδα να έχει 6.000 διαρκείας. Κανένας μεγάλος σύλλόγος δεν έχει τόσα. Καταλαβαίνουμε την κατάσταση και την πικρία αλλά έχουμε προσαρμόσει τις τιμές και όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι γίνεται μια συγκροτημένη προσπάθεια". 

Το λόγο πήρε και ο κ. Μιχαήλ, πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, που είπε:

"Μας έχει βοηθήσει η συμπεριφορά του κ.Αδαμίδη στην Ερασιτεχνική. Η ΠΑΕ είναι ο βασικός αρωγός μας. Κι εμείς ζητάμε από τον κόσμο να βοηθήσει, με όποια δυνατότητα μπορεί να το κάνει. Θεωρώ βασικό ότι η διαχείριση των χρημάτων γίνεται με σωστό και προσεκτικό τρόπο. Είμαστε ένα σωματείο. Όχι ΠΑΕ και Ερασιτεχνική. Είμαστε ένα όπως παλιότερα".

Ο εκπρόσωπος των Supporters, κ. Κασνακίδης, τόνισε: "Στα χρήματα έχουμε φτάσει στο 1,3 εκ. Θέλουμε να βοηθήσουμε την ΠΑΕ. Έχουμε συζητήσει στο «πως» θα βοηθήσουμε και την Ερασιτεχνική. Έχουμε δει ότι ο κόσμος βοηθά τους Supporters".

Ο ηγέτης της Original, Δημήτρης Χατζηχρήστος, επεσήμανε: "Ο μόνος που μπορεί να βοηθήσει είναι ο ακούραστος εργάτης της ΑΕΚ, ο κόσμος της. Πρέπει να συνεχίσει να εμπιστεύεται και να την πιστεύει. Πρέπει να καταλάβει ότι η ΑΕΚ το 2011 είναι αυτός. Το μεγάλο πρόβλημα είναι οι τζαμπατζήδες. Πρέπει να δώσουμε μια γροθιά στο τζάμπα. Θα είναι ντροπή να μην παίζει η ΑΕΚ με 30.000 κόσμο σε κάθε παιχνίδι". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags