Facebook Pixel Με όποιον δάσκαλο καθίσεις...
| 2011-07-20 18:23:00

Με όποιον δάσκαλο καθίσεις...

Με όποιον δάσκαλο καθίσεις...

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Σπύρος Φουρλάνος για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τις προπονήσεις που κάνει με τον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντας τον Πορτογάλο δάσκαλο...

Ο νεαρός άσος, που βρέθηκε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας μαζί με την ομάδα των Ανδρών, σχολίασε στην κάμερα της "Nova":

Έζησες μια σπουδαία εμπειρία, συμμετέχοντας στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού...
"Σίγουρα είναι μια μεγάλη εμπειρία και τιμή μου να βρίσκομαι στην πρώτη ομάδα. Θα τα δώσω όλα και στόχος μου είναι να κερδίσω κι εγώ μια θέση στο ρόστερ."

Ήσουν αρχηγός στην ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού, όμως πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά. Είσαι το νέο πρόσωπο στην πρώτη ομάδα...
"Είναι δύσκολα τα πράγματα, έχουν μπει νέα παιδιά στην ομάδα και πιστεύω πως με τον κ. Φερέιρα θα έχουμε πολλές ευκαιρίες για να καθιερωθούμε."

Τι ζητάει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα;
"Με τον προπονητή δουλεύουμε βάσει προγράμματος. Είναι απόλυτα μεθοδικός. Ζητάει πρέσινγκ, να κερδίζουμε την μπάλα, να έχουμε την κατοχή και να παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν του αρέσει το αμυντικό ποδόσφαιρο. Ο κ. Φερέιρα είναι ένας δάσκαλος και θα μάθω πολλά δίπλα του"

Γνωρίζετε την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ποια ήταν η αντίδραση στο άκουσμα του ονόματος της Οντένσε;
"Πιστεύω πως ήταν καλή κλήρωση και έχουμε τις περισσότερες πιθανότητες για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Είμαστε αισιόδοξοι."

Ποια είναι τα όνειρα και οι φιλοδοξίες του Σπύρου Φουρλάνου;
"Το όνειρο μου είναι να κάνω καριέρα στον Παναθηναϊκό. Χρειάζεται σκληρή δουλειά μέσα από τις προπονήσεις, κάτω το κεφάλι και να μην ακούω τι λένε γύρω μου... Μόνο δουλειά... Είμαι καθημερινά δίπλα σε σημαντικούς ποδοσφαιριστές που έχουν σπουδαίες εμπειρίες και προσπαθώ να μαθαίνω κι εγώ από τους συμπαίκτες μου κάτι καινούργιο."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags