21/07/11 - 00:59

"Κόσμημα η Καβάλα, γλάστρα εγώ!.. "

"Κόσμημα η Καβάλα, γλάστρα εγώ!.. "
25.595views

Το γεγονός ότι ο ίδιος έχει μόλις το 10% της Καβάλας και ένα αντίστοιχο ποσοστό η αδερφή του (όχι ο πατέρας του), ανέφερε ο Σταύρος Ψωμιάδης. "Καφενειακές συνομιλίες", είπε για Μάκη.

"Δεν έπαιρνα εγώ τις αποφάσεις αλλά ο αντιπρόεδρος και το Δ.Σ. Εγώ είχα τυπικό ρόλο και λόγω της αγάπης μου για το ποδόσφαιρο βοηθούσε με τις μεταγραφές, τον προπονητή και τους παίκτες. Το κύριο θέμα μου ήταν η εκπροσώπηση της ομάδας στα θεσμικά όργανα", είπε αρχικά ο Σ. Ψωμιάδης και συμπλήρωσε:

"Η Καβάλα είναι μια ομάδα που κέρδισε το χειροκρότημα και οι δημοσιογράφοι έγραφαν ότι είναι κόσμημα. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρεθώ κατηγορούμενος εγώ και η ομάδα μου. Ποτέ δεν έκανα κάτι μεμπτό στοιχηματικά, σε παίκτη ή προπονητή. Δε ζήτησα ποτέ από κανέναν να κάνει κάτι ύποπτο".

Για τις τηλεφωνικές συνομιλίες του πατέρα του: "Ηταν καφενειακές συνομιλίες 2-3 παραγόντων". Στη συνέχεια ο Σταύρος Ψωμιάδης κατέθεσε έγγραφα και σχολίασε ότι ο ίδιος έχει το 10% της ομάδας και το άλλο 10% η αδερφή του.

"Η επιτροπή σας δεν έχει δικαίωμα να τιμωρήσει την Καβάλα για ένα άτομο που έχει υπαιτιότητα αλλά όχι δικαιοδοσία στην ομάδα. Ζητάμε να ανασταλεί η υπόθεση μέχρι να βγάλει απόφαση το πειθαρχικό δίκαιο", σχολίασε από την πλευρά του ο δικηγόρος του Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος εκπροσώπησε, τελικά, την Καβάλα...

Για τις συνομιλίες: "Δεν καλύπτονται από την άρση απορρήτου, άρα είναι προϊόν υποκλοπής. Εχουμε μόνο κάποια αποσπάσματα. Η ΠΑΕ δεν έχει καμία ευθύνη για τις ενέργειες του Μάκη Ψωμιάδη.

Η Καβάλα είναι μέσα σε κάθε κουπόνι του στοιχήματος, ποτέ δεν έχει φραγεί κάποιος αγώνας της".

Για την υπόθεση ντόπινγκ: "Εχουν γίνει 23 φορές έλεγχοι στην Καβάλα, σε τέσσερις παίκτες κάθε φορά και ποτέ δεν πιάστηκε ούτε ένας παίκτης. Στον τελικό του κυπέλλου είναι υποχρεωμένοι να κάνουν αντι-ντόπινγκ κοντρόλ και είναι ο μόνος αγώνας στον οποίο δεν έγινε".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ