Facebook Pixel Free Φλωρίδης για να αναλάβει τον ΠΑΟΚ!
| 2011-07-21 07:36:00

Free Φλωρίδης για να αναλάβει τον ΠΑΟΚ!

Free Φλωρίδης για να αναλάβει τον ΠΑΟΚ!

Υπάρχουν οι ΠΑΟΚτσήδες που νομίζουν ότι τα έχουν δει όλα και έχουν εκπλαγεί με την εξέλιξη της υπόθεσης του Φλωρίδη.

Γράφει ο Γιώργος Ζαχαριάδης.

Υπάρχουν και οι αφελείς που ενθουσιάζονται με τη συνθηματολογία του Φλωρίδη.

Διαβάσανε μια δήλωση του υποψήφιου ιδιοκτήτη, ο οποίος δεν παρέλειψε να επικοινωνήσει με τους οπαδούς, από το κρατητήριο του αστυνομικού μεγάρου Θεσσαλονίκης και μόνο που δεν συγκεντρώθηκαν έξω από την αστυνομική διεύθυνση για να διαμαρτυρηθούν:

«FREE Φλωρίδης και άντε γ…»

Τελικά τα ευτράπελα έχουν αποφευχθεί. Ενδεχομένως οι υψηλές θερμοκρασίες απέτρεψαν τους αφελείς να σπεύσουν στο Κορδελιό, για να αποθεώσουν τον Φλωρίδη.

Λίγο νωρίτερα, όπως παραδέχεται με τη σχετική δήλωση, «παρουσιάστηκαν πέντε αστυνομικοί για εξακρίβωση στοιχείων και προσήλθαμε στο Αστυνομικό τμήμα όπου μου επεδείχθη μια απόφαση εναντίον μου για ψευδομαρτυρία που αφορά το διαζύγιο μου με την πρώην σύζυγό μου».

Δεν παρέλειψε να μας πει ότι όλα συνέβησαν, «μετά τη σημερινή (20/7) επίδειξη βεβαίωσης των καταθέσεών μου ύψους 10. εκ. ευρώ και ενώ έτρωγα σε γνωστό εστιατόριο της πόλης».

Αν είμαστε τυχεροί δηλαδή, δεν αποκλείεται να υπάρχει φωτογραφία του Βασίλη Φλωρίδη που επιμένει να κρύβεται από τους φακούς των φωτορεπόρτερ. Άλλο κι αυτό…

Ο κρατούμενος υποψήφιος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρίνισε ότι: «λείπει ο εισαγγελέας υπηρεσίας και σε ώρα τέτοια που δεν μπορώ ούτε έφεση να κάνω, ούτε και να πληρώσω το πρόστιμο που αναλογεί σε ποσό μικρότερο των 10.000 ευρώ». Για δέκα ψωροχιλιάρικα έγινε όλη η φασαρία.

Και τελειώνει, σαν να είναι ένας από τους θαμώνες της Θύρας 4, «Από εδώ και μπρος θα τραγουδάω μαζί σας "Για σένα έχω κάνει κρατητήριο"» και «Εμείς μαζί για μια ζωή. Βασίλης Φλωρίδης».

Όπως αντιλαμβάνεστε οι μέρες που διανύουμε είναι μοναδικές κι όχι απλά ιστορικές. Μοιάζουν με εκείνες τις εκλείψεις που η αστροφυσική τοποθετεί μια ή το πολύ δυό φορές σε εκατό χρόνια και δεν υπάρχουν πολλές γενιές για να τις χαρούνε. Ετσι και στην περίπτωση των επενδυτών του ΠΑΟΚ και ειδικά για τις περιπτώσεις που έχει μελετήσει η διοίκηση Ζαγοράκη.

Μου φαίνεται ότι αυτή η διοίκηση είναι τόσο απροστάτευτη που ο καθείς μπορεί να ανοίξει τις πόρτες των γραφείων της Τούμπας και να αποκτήσει τον τίτλο του «υποψήφιου επενδυτή». Ετσι απλά και χωρίς να χρειαστεί να δείξει καν τα 10 εκατομμύρια των καταθέσεών του.

Στην περίπτωση του Φλωρίδη ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να είναι εκτεθειμένος, όσο περίπου με εκείνους του Άραβες που έκαναν το κομμάτι τους και… μη τον είδατε τον Παναή.

Σκεφτείτε ότι δεν υπάρχει καν φωτογραφία του, εδώ και δύο μήνες σχεδόν. Και φτάνει μια μέρα που καταλήγει (έστω και άδικα) στο κρατητήριο. Πέστε μου ποιος δυσφημείται περισσότερο από το σκηνικό με τη σύλληψη; Ο Φλωρίδης ή ο ΠΑΟΚ;

Νομίζω ότι κανείς δεν θα είχε ασχοληθεί με κάποιον κύριο που θα τον συνελάμβαναν για δέκα χιλιάρικα και θα τον οδηγούσαν στο κρατητήριο, αν δεν ήταν ο υποψήφιος επενδυτής του ΠΑΟΚ.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags