Facebook Pixel Τώρα το θυμήθηκες;
| 2011-07-21 08:12:00

Τώρα το θυμήθηκες;

Τώρα το θυμήθηκες;

Το φλερτ του Ολυμπιακού με τον Ντούσερ κρατάει ακρετά καλοκαίρια τώρα, στα 32 του όμως ο Ισπανός χαφ θυμήθηκε ότι τον ενδιαφέρει να έρθει στο Λιμάνι...

Ο πεπειραμένος χαφ είναι μία από τις λύσεις που εξετάζουν οι "ερυθρόλευκοι" για τη θέση του αμυντικού μέσου και ο ίδιος δήλωσε σχετικά στον "Γαύρο":

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού:«Αυτά τα θέματα τα χειρίζεται ο ατζέντης μου και έχουμε συμφωνήσει να μιλάμε όταν τα πράγματα έχουν προχωρήσει αρκετά. Προς το παρόν δεν έχω κάποια ενημέρωση για οποιαδήποτε ομάδα και αυτό ισχύει και για τον Ολυμπιακό».

Για τον ρόλο του μάνατζέρ του:«Γνωρίζει ποια είναι η επιθυμία μου και γενικά τι θέλω να κάνω στην καριέρα μου. Υπάρχουν ομάδες που δεν χρειάζεται καν να ρωτήσει τη γνώμη μου, αν πληρούν τις προϋποθέσεις που έχουμε θέσει και εφόσον υπάρχουν συζητήσεις σε προκαταρκτικό στάδιο»

Για το πως του φαίνεται η ιδέα να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό: «Εντάξει, είναι μία ομάδα που θα ήθελα να αγωνιστώ. Πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο σύλλογο, με συνεχή παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σίγουρα με ενδιαφέρει να παίξω στον Ολυμπιακό. Αν τα βρούμε, έρχομαι ευχαρίστως».

Για την εικόνα που έχει κρατήσει από τον Ολυμπιακό ως αντίπαλος: «Θυμάμαι ότι έχει φανταστικούς οπαδούς, οι οποίοι δημιουργούν τρομερή ατμόσφαιρα στην Ελλάδα. Κάνουν πολλή φασαρία και δεν σταματούν να φωνάζουν καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα. Φτιάχνεσαι να παίζεις σε τέτοια ατμόσφαιρα, ακόμα και όταν είσαι αντίπαλος».

Για το ενδιαφέρον των Νιούελς Ολντ Μπόις: «Υπάρχει μία φήμη ότι με θέλει η πρώην ομάδα μου, αλλά δεν έχω κάνει καμία συμφωνία, με καμία ομάδα».

Για το ποια είναι η δική του επιθυμία: «Προτεραιότητά μου είναι να συνεχίσω στην Ισπανία ή να πάω σε κάποια καλή ευρωπαϊκή ομάδα. Η Αργεντινή είναι πάντα στη σκέψη μου, αλλά αν έχω κάποια καλή ευκαιρία θα προτιμήσω να μείνω στην Ευρώπη».

Για τους Ισπανούς του Ολυμπιακού: «Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Ήμασταν αντίπαλοι στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Νομίζω ότι αυτή την εποχή οι Ισπανοί είναι περιζήτητοι, αφού κυριαρχούν στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Για τον Ιμπαγάσα, τι να πω... Η καριέρα του στην Ισπανία τα λέει όλα. Ο «Κάνιο» είναι ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής και μπορεί να σε διαλύσει με τις μπαλιές του. Ο Κοστάντσο είναι ένας πολύ καλός γκολκίπερ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags