Facebook Pixel Κουβέντα να γίνεται...
| 2011-07-22 13:15:00

Κουβέντα να γίνεται...

Κουβέντα να γίνεται...

Άλλα λέει ο Φλωρίδης, άλλα θέλει ο Ερασιτέχνης. Νέα πρόταση από τον υποψήφιο αγοραστή του ΠΑΟΚ που αναλαμβάνει χρέη μέχρι 10 εκατ. ευρώ. Τι θα απαντήσει τώρα ο Κατσαρής;

Δε φαίνεται να υπάρχει κοινός κώδικας επικοινωνίας ανάμεσα στον υποψήφιο επενδυτή του ΠΑΟΚ, Βασίλη Φλωρίδη και τον Ερασιτέχνη.

Με γραπτή του δήλωση ο επιχειρηματίας προτείνει να αναλάβει χρέη μέχρι 10 εκ. ευρώ και να εμφανίσει χρήματα cash 6,75 εκ. ευρώ για πάρει την ομάδα.

Από την άλλη, ο κ. Κατσαρής ζητούσε εγγυητικές 6 εκ. ευρώ για να προχωρήσει το deal. Βεβαίως, το θέμα είναι αν ο Ερασιτέχνης θέλει να παραδεχθεί τα χρέη με τον τρόπο που προτείνει ο Βασίλης Φλωρίδης. Και γι' αυτό αναμένουμε και την αντίδραση του AΣ ΠΑΟΚ σε αυτή τη νέα πρόταση του υποψήφιου αγοραστή.

Όπως και να έχει οι δύο πλευρές φαίνεται ότι παίζουν με τις λέξεις και τους όρους και στην ουσία ακόμη δεν έχουμε κάποια εξέλιξη.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Φλωρίδη:

"Προς αποκατάσταση της αλήθειας. Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι ο κ. κατσαρής μας ζήτησε να προσκομίσουμε στοιχεία για καταθέσεις 6.000.000 ευρώ. Εμείς του προσκομίσαμε ΒΕΒΑΙΩΣΗ τραπέζης καταθέσεων ύψους 10.000.000 ευρώ.

Επειδή οποιοδήποτε έγγραφο μπορεί να αμφισβητηθεί, προτείνουμε να συμφωνήσουμε στο εξής:

Αν τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι έως 10.000.000 ευρώ τα αναλαμβάνουμε εμείς. Στο ποσό αυτό δεν συνυπολογίζονται τα χρέη παλαιότερων διοικήσεων προς το δημόσιο. Πάνω από το ποσό αυτό υπεύθυνοι με γραπτές δεσμεύσεις είναι τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τα μέλη του Α.Σ ΠΑΟΚ.

Αν υπάρξει συμφωνία σε αυτό, εμείς εντός 48 ωρών εμφανίσουμε το ποσό των 6.750.000 ευρώ σε δίγραμμες τραπεζικές επιταγές (δηλαδή χρήματα cash) ελληνικής τράπεζας που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ μας διορίζει και ταυτόχρονα τα χρήματα μπαίνουν στα ταμεία της ΠΑΕ.

Ξαναδιευκρινίζουμε. Ούτε βεβαίωση, ούτε εγγυητικές. Χρήματα cash.

Προϋπόθεση όλων αυτών, η απόφαση της σημερινής διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, όπως ήδη ζητηθεί και η ΠΑΕ έχει δεσμευτεί με ανακοίνωση της."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags