Facebook Pixel ...και τηγανίτα τίποτα!
| 2011-07-22 16:20:00

...και τηγανίτα τίποτα!

...και τηγανίτα τίποτα!

Όλο ανακοινώσεις βγάζουν Φλωρίδης και Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ χωρίς να προκύπτει κάποια εξέλιξη. Ο Α.Σ. απάντησε στην πρόταση του επιχειρηματία δείχνοντας θιγμένος για την αναφορά στα χρέη. "Εξηγήστε λοιπόν, γιατί παρεξηγήστε!", γράφει.

Η ανακοίνωση του Α.Σ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Προς κ.κ. Φλωρίδη – Σαχπατζίδη ή προς κ.κ. Σαχπατζίδη – Φλωρίδη (Για να είμαστε απόλυτα ακριβείς)

Κύριοι,

Βασικά απορούμε, που ξαφνικά (και συμπτωματικά άραγε;) αποφασίσατε και πλέον διαπραγματεύεστε την αγορά του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του Τύπου. Πραγματικά δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως και γιατί μπλέκετε τα μέλη του ΑΣ ΠΑΟΚ στις προϋποθέσεις για την αγορά του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

 

Το χειρότερο είναι ότι απαιτείτε από τα μέλη του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ να εγγυηθούν για τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Πρωτοφανή και πρωτάκουστα πράγματα. Πράγματα που θολώνουν και δεν καθορίζουν την εικόνα των προθέσεών σας. Δεν βοηθούν τον ΠΑΟΚ σε μία κρίσιμη εποχή προετοιμασίας του.

Σας καλούμε λοιπόν εδώ και τώρα να κάνετε το αυτονόητο. Να δώσετε εξηγήσεις για τις προθέσεις σας να μπλέξετε με τα χρέη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα μέλη του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, τα οποία ουσιαστικά επέβαλαν τον έλεγχο στα οικονομικά της.

Για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις, δίνοντας εξηγήσεις. Πρέπει επίσης να ξέρετε ότι τα μέλη του ΑΣ ΠΑΟΚ ενεργοποίησαν ορκωτούς λογιστές για λεπτομερή έλεγχο στα οικονομικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Είναι δε, ακόμη νωπή η μελάνη στο τελεσίγραφό μας και δεν έχει σβήσει ο απόηχος της κινητοποίησης για την άμεση ολοκλήρωση του ελέγχου.

Το μπλέξιμο των μελών του ΑΣ ΠΑΟΚ μέσω του Τύπου μάλιστα, στις διαπραγματεύσεις για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είναι μία από περίεργη και διχαστική, μέχρι και ύποπτη κίνηση.

Αντί για διέξοδο δημιουργείτε αδιέξοδα χωρίς λόγο και αιτία! Και κάτι ακόμη: Οι σοβαρές διαπραγματεύσεις δεν γίνονται μέσω του Τύπου!

Εξηγήστε λοιπόν, γιατί παρεξηγήστε!

Με σεβασμό στην ιστορία του ΠΑΟΚ, μέλη του ΑΣ ΠΑΟΚ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κουβέντα να γίνεται...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags