Facebook Pixel Δουλειά ξανά (και ξανά) στην τακτική
| 2011-07-22 22:41:00

Δουλειά ξανά (και ξανά) στην τακτική

Δουλειά ξανά (και ξανά) στην τακτική

Στην επιθετική ανάπτυξη από τον άξονα και από τα άκρα δούλεψε στη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ με τους «κιτρινόμαυρους».
 

Στο κομμάτι της τακτικής που αφορούσε την επιθετική ανάπτυξη σε ανοργάνωτη και οργανωμένη άμυνα δούλεψε το απόγευμα (για άλλη μία φορά) ο Μανόλο Χιμένεθ και ζητούσε συνέχεια συγκέντρωση και προσαρμογή στη διάρκεια της εκτέλεσης της άσκησης.

Αρχικά τα γκρουπ που δούλευαν στην δημιουργία – ανάπτυξη από τον άξονα και τα άκρα είχαν απέναντί τους μόνο τους δυο κεντρικούς αμυντικούς κάτι που τους βοηθούσε να φτάνουν με μεγάλη ευκολία στο γκολ αφού οι Μανωλάς και Αγκιρίμπα δεν μπορούσαν να καλύψουν όλους τους χώρους. Με την προσθήκη των Γεωργέα και Καράμπελα στα άκρα τα πράγματα έγινε πολύ πιο δύσκολα...

«Προσπαθείτε να διατηρείτε τη συγκέντρωσή σας. Να έχετε υπομονή και να ψάχνεται τα αμυντικά χαφ την διαγώνια πάσα προς τους μεσοεπιθετικούς μας στα άκρα, είτε να παίξουμε κάθετα προς τον άξονα».

Η αλήθεια είναι πως για μία ακόμη φορά ο Ανδαλουσιανός τεχνικός έμεινε πολύ ευχαριστημένος από τον Ζοσέφ Αγκιρίμπα που χρησιμοποιήθηκε πάλι ως στόπερ...

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags