Facebook Pixel Μπατίρισε τους Supporters ο Γκούντγιονσεν!
| 2011-07-23 07:15:00

Μπατίρισε τους Supporters ο Γκούντγιονσεν!

Μπατίρισε τους Supporters ο Γκούντγιονσεν!

Πώς το είπε ο Σταύρος Αδαμίδης στην τελευταία συνέντευξη Tύπου; "Ευχαριστούμε τους Supporters για τη μεταγραφή του Γκούντγιονσεν". Ε, ήξερε τι έλεγε ο πρόεδρος!

Αφού το συμβόλαιο του Ισλανδού άσου με την ΑΕΚ προβλέπει πάγιες ετήσιες αποδοχές 650.000 ευρώ. Το συμβόλαιο είναι διετές, άρα από το ταμείο της Ένωσης θα βγουν 1,3 εκ. ευρώ για να ξοφλήσουν τον παίκτη, όσα ακριβώς έχουν μαζέψει μέχρι στιγμής και οι Supporters, όπως αποκάλυψε τις προάλλες ο πρόεδρός τους κ. Κασνακίδης.

Μάλιστα, από τις 650.000 ευρώ του πρώτου χρόνου ο Γκούντγιονσεν έχει πάρει ήδη τις 200.000 ευρώ με τις υπογραφές των συμβολαίων, ενώ θα πάρει άλλες 200.000 ευρώ μέσα στο επόμενο διάστημα.

Από εκεί και πέρα, ο Ισλανδός άσος θα κοστίσει κι άλλα χρήματα στην ΑΕΚ μέσω των μπόνους. Όπως διαβάζουμε σήμερα σε αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του gazzetta.gr, ο παίκτης θα πάρει επιπλέον λεφτά αν πιάσει ένα συγκεκριμένο αριθμό γκολ, αλλά και ασίστ. Επιπλέον, αν η Ένωση κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Γκούντγιονσεν θα γίνει πλουσιότερος κατά 200.000 ευρώ. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν προβλέπεται κάποιο μπόνους βάσει συμμετοχών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags