Facebook Pixel Το άνοιγμα, το μπάτζετ και η... Βαλερένγκα
| 2011-07-23 10:54:00

Το άνοιγμα, το μπάτζετ και η... Βαλερένγκα

Το άνοιγμα, το μπάτζετ και η... Βαλερένγκα

Τι συζητήθηκε στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που ακολούθησε το παιχνίδι με τον Πιερικό τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (22/7).

Η θέση των "ασπρόμαυρων" για τον Φλωρίδη, το έλλειμμα στο ταμείο, τον μειωμένο προϋπολογισμό, τις μεταγραφές που πρέπει να γίνουν. Το ξέσπασμα Ζαγοράκη για τη στάση μερίδας οπαδών απέναντί του.

Πολύωρη ήταν η διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (22/7), μετά το τέλος του φιλικού με τον Πιερικό στην Τούμπα. Τα θέματα, αρχής γενομένης από τη στάση που έπρεπε να κρατήσει η διοίκηση του "Δικέφαλου" απέναντι στην επιστολή του Βασίλη Φλωρίδη, εξ ου κι η ανακοίνωση που προέκυψε, ήταν πολλά και σημαντικά.

Συγκεκριμένα, οι "ασπρόμαυροι" διοικούντες συζήτησαν για:

* Την βασική προϋπόθεση να εμπλακεί ο Βασίλης Φλωρίδης στα οικονομικά και διοικητικά πράγματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έκριναν ότι είναι αδιαπραγμάτευτο γι' αυτούς να προσκομίσει ο κ. Φλωρίδης ό,τι προβλέπει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, πέρα από την εγγυητική που ζητεί η διοίκηση του Ερασιτέχνη.

* Για τον Βασίλη Φλωρίδη, πάντως, η θέση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ό,τι εφόσον πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις και πράγματι έχει την ανάλογη οικονομική επιφάνεια, καλώς να προκύψει στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

* Το άνοιγμα στο "ασπρόμαυρο" ταμείο, για το οποίο πολλά ακούγονται. Ενημέρωσαν τους συμβούλους περί αυτού του ζητήματος τόσο ο Γιώργος Φαρλαλής, όσο και ο Άλκης Μαυροφρύδης, οι οποίοι βεβαίωσαν ότι το άνοιγμα είναι γύρω στα 5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που προκύπτει από τα χρέη της περασμένης σεζόν, αλλά και προηγούμενα. Θέση των "ασπρόμαυρων" είναι ότι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στον ισολογισμό και δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης.

* Το μπάτζετ. Κρίθηκε ότι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να φτάσει στο περσινό επίπεδο, καθότι τα έσοδα είναι κατά πολύ περιορισμένα αυτή τη σεζόν. Επομένως, οι περικοπές θα είναι μεγάλες.

* Τα μεμονωμένα εισιτήρια της ερχόμενης περιόδου. Μέχρι το εντός έδρας παιχνίδι με την Βαλερένγκα θα αποφασιστεί αν είναι μειωμένες οι τιμές και σε ποιον βαθμό.

* Το φιλικό με την Παρτιζάν. Κρίνεται ότι πρέπει να γίνει και θα συζητηθεί ξανά εν ευθέτω χρόνω το πότε.

* Την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Οι σύμβουλοι έφυγαν προβληματισμένοι από το φιλικό με τον Πιερικό και αποφασίστηκε να γίνει συζήτηση τις επόμενες δύο ημέρες μεταξύ των Θόδωρου Ζαγοράκη, Ζήση Βρύζα και Παντελή Κωνσταντινίδη με τον Λάζλο Μπόλονι και τους παίκτες (ίσως μόνο τους αρχηγούς), με στόχο να αφυπνιστεί η ομάδα εν όψει των πρώτων ευρωπαϊκών αγώνων της.

* Μεταγραφικά θέματα. Με βάση το υπάρχον μπάτζετ, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για δύο ακόμη μεταγραφές, έναν στόπερ κι έναν δημιουργικό μέσο ή έναν επιθετικό, αναλόγως τι θέση που θα κρίνει ο Μπόλονι ότι χρειάζεται περισσότερο ενίσχυση. Αν βρεθούν έξτρα χρήματα, τότε ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για τρεις μεταγραφές, και στις τρεις προαναφερόμενες θέσεις.

Νεύρα Ζαγοράκη

Στο μεταξύ, στη διάρκεια της συνεδρίασης τέθηκε και υπό συζήτηση και το σύνθημα που ακούστηκε κατά τη διάρκεια του φιλικού με τον Πιερικό από μερίδα οπαδών, το οποίο είχε στόχο τον Θόδωρο Ζαγοράκη. Ο τελευταίος εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του γι' αυτό που συνέβη, παραπέμποντας σε αυτό που είχε τονίσει στην τελευταία συνέντευξη Τύπου που έδωσε: "Θα είμαι εδώ, όσο αντέχει η ψυχή μου! Πόσο, όμως, θα αντέξει;".

Πηγή: olapaok.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags