Facebook Pixel Προσγείωση με νέα ταλαιπωρία…
| 2011-07-23 14:30:00

Προσγείωση με νέα ταλαιπωρία…

Προσγείωση με νέα ταλαιπωρία…

Όπως περίπου είχε συμβεί και κατά την άφιξη του Ολυμπιακού στο Μόναχο, νέα καθυστέρηση στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ ανάγκασε την ομάδα να περιμένει αρκετή ώρα μέσα στο αεροπλάνο λόγω ασυνεννοησίας…

την Ολλανδία βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στο αεροδρόμιο του Άμστερνταμ γύρω στις 13:00, ωστόσο εκεί τους περίμενε νέα μίνι-ταλαιπωρία, όπως ακριβώς είχε συμβεί στο Μόναχο πριν από δύο εβδομάδες. Τότε, υπήρξε πρόβλημα με τις σκάλες αποβίβασης του αεροδρομίου, ενώ αυτή τη φορά υπήρξε ασυνεννοησία των υπευθύνων του αεροδρομίου σχετικά με το πάρκιγκ των αεροσκαφών.

Μόλις το πρόβλημα λύθηκε, η 27μελής αποστολή έφυγε οδικώς για το Έρμελο με το πούλμαν της ομάδας που βρίσκεται εδώ και τρεις μέρες στην Ολλανδία. Το απόγευμα φυσικά θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη προπόνηση επί ολλανδικού εδάφους, ενώ αύριο υπάρχει το φιλικό με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ στο Βέλγιο.

Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή αποτελείται από τους: Κοστάντσο, Σουμπίνιο, Δασκαλάκης, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γκρμπιτς, Χολέμπας, Ουρτάδο, Ιμπαγάσα, Κάταϊ, Μανιάτης, Μαρκάνο, Μέγερι, Μέλμπεργκ, Μιραλάς, Μοντέστο, Πάντελιτς, Α. Παπαδόπουλος, Χαβίτο, Ριέρα, Τοροσίδης, Γέστε, Γκαλίτσιος, Βαλεριάνος, Παπάζογλου.

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags