Facebook Pixel Τζογαδόρος και γυναικάς
| 2011-07-24 07:42:00

Τζογαδόρος και γυναικάς

Τζογαδόρος και γυναικάς

Ιδιαίτερες αδυναμίες στο τζόγο, αλλά και στις γυναίκες φέρεται να έχει ο Εϊντουρ Γκούντγιονσεν όπου έχει απασχολήσει στο παρελθόν με τα σκάνδαλά του.
 

Ο "Ιceman" ήρθε στην Αθήνα, υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΕΚ, όμως πίσω από τον Ισλανδό επιθετικό κρύβονται αρκετές άγνωστες πτυχές του εαυτού του. Στο παρελθόν, λοιπόν, ο 33χρονος άσος της Ένωσης έχει μπλεχτεί σε ερωτικά σκάνδαλα, ενώ έχει χάσει και αρκετά χρήματα στον τζόγο, όπως αναφέρει και η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα".

Άνθρωπος είναι και έχει αδυναμίες ο Ισλανδός, αλλά το έχει παραδεχτεί. Συγκεκριμένα το 2003 δήλωσε και επίσημα τον εθισμό του στον τζόγο όπου είχε χάσει 500.000 ευρώ στο καζίνο! Ωστόσο αυτό που είχε απασχολήσει περισσότερο τα διάφορα περιοδικά ήταν οι σχέσεις που είχες με το ωραίο φύλο.

Η Βανέσα Περονσέλ μπαίνει στη ζωή του Γκούντγιονσεν, με το μοντέλο όμως να έχει σχέση με τον τότε συμπαίκτη του «Γκούντι» στην Τσέλσι, Γουέιν Μπρίτζ. Αυτό το... τρίγωνο είχε απασχολήσει τους Άγγλους, ωστόσο στη συνέχεια βγήκαν και άλλες φήμες με την Βανέσα να μένει έγκυος από τον Τζον Τέρι. Χαμός δηλαδή στο Στάμφορτ Μπριτζ, αλλά ο Ισλανδός έχει διαψεύσει αυτή τη σχέση και παράλληλα έχει κινηθεί δικαστικά.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags