Facebook Pixel Έρχεται τρέχοντας...
| 2011-07-24 07:54:00

Έρχεται τρέχοντας...

Έρχεται τρέχοντας...

O Zέκα δήλωσε πως θέλει πολύ να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό που είναι "μεγάλος σύλλογος". Ανυπομονεί να παίξει συμπαίκτης με Καραγκούνη, Κατσουράνη, Σεϊταρίδη και Λέτο!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην "Πράσινη":

Για το αν έχει κλείσει στον Παναθηναϊκό: «Δεν ξέρω ακόμα. Το θέμα το χειρίζεται ο ατζέντης μου και δεν ξέρω ακόμα κάτι γι΄αυτό που μου λέτε. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει πρόταση, ο ατζέντης μου μιλάει με τον πρόεδρο, αλλά δεν υπάρχει κάτι οριστικό αυτή τη στιγμή. Είμαι παίκτης της Σετούμπαλ. Πρέπει πρώτα να έρθουν οι δύο ομάδες σε συμφωνία για να έρθω στην Ελλάδα. Πιστεύω και ελπίζω να γίνει γρήγορα».

Για την επιθυμία του να παίξει στο Τριφύλλι: «Είμαι χαρούμενος στη Βιτόρια, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη πρόκληση. Θα είναι ένα τεράστιο βήμα για εμένα να παίξω σ αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Είναι γνωστός σε όλη την Ευρώπη και θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ ή στο Γιουρόπα Λιγκ. Σε σπουδαίες διοργανώσεις δηλαδή που κάθε παίκτης ονειρεύεται και δίπλα σε κορυφαίους ποδοσφαιριστές».

Για όσα γνωρίζει για την ομάδα: «Δεν έχω κάποιον γνωστό στην Ελλάδα. Αλλά ξέρω πόσο μεγάλο κλαμπ είναι ο Παναθηναϊκός. Γνωρίζω φυσικά και τους Κατσουράνης και Καραγκούνη, που έπαιζαν μέχρι πρόσφατα στην Πορτογαλία. Στην Μπενφίκα. Και τον Σεϊταρίδη. Έχω δει επίσης στην τηλεόραση τον Λέτο. Δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά τον έχω δει στην τηλεόραση να αγωνίζεται. Είναι εκπληκτικός ποδοσφαιριστής. Θα είναι σπουδαίο να παίξω δίπλα σε όλους αυτούς».

Για τον αν γνωρίζει Ζεσουάλδο Φερέιρα: «Φυσικά! Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι ένας σπουδαίος προπονητής στην Πορτογαλία. Αποτελεί μεγάλο κίνητρο για μένα να συνεργαστώ μαζί του. Μπορώ να μάθω πολλά υπό τις οδηγίες του και να γίνω καλύτερος παίκτης».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags