Facebook Pixel Τον Αραούχο σε ψυχολόγο ο Μελισσανίδης!
| 2017-09-02 10:36:00

Τον Αραούχο σε ψυχολόγο ο Μελισσανίδης!

Τον Αραούχο σε ψυχολόγο ο Μελισσανίδης!

Τα πράγματα έχουν εξελιχθεί σε πολύ ζόρικα για τον Αραούχο, ο οποίος τελικά, έτσι κι αλλοιώς, θα ξαναφορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Αυτό που συμβαίνει με τον Αραούχο έχουμε να το δούμε πολλά χρόνια. Τέτοια οπαδική καψούρα για τον ινδιάνο θα είναι θαύμα αν θα καταφέρει να την αντέξει.

Όσο πιο μεγάλη είναι η λατρεία των αεκτζήδων, τόσο περισσότερο φορτώνεται ένα βάρος στην πλάτη και τη σκέψη του Αραούχο, για να δικαιώσει αυτός τις απαιτήσεις της εξέδρας. Πέρα, λοιπόν, από την όποια ποδοσφαιρική αξία του, το κρίσιμο ερώτημα είναι αν ο Αργεντίνος έχει το μέταλλο ψυχής, τον τσαμπουκά, ώστε να μην επηρεαστεί αρνητικά. Να μην αγχωθεί με το σταριλίκι που γνώρισε στην Ελλάδα και ο ίδιος δεν το είχε ματαδεί.

Ο Αραούχο χρειάζεται ψυχολογική βοήθεια κι αυτό δεν είναι χιούμορ. Μια φτηνή πλάκα. Να σημειώσω, πως πριν από 25 χρόνια περίπου ο Μελισσανίδης σκεφτόταν σοβαρά να προσλάβει ψυχολόγο η ομάδα. Ένας ποδοσφαιριστής είχε ''κάτσει'', είχε γίνει αγνώριστος στο γήπεδο διότι υποψιαζόταν ότι τον κεράτωνε η γυναίκα του.

Άλλη η περίπτωση ο Αραούχο. Μήπως λυγίσει από την πίεση της διασημότητας που τον βρήκε. Όλοι, όχι μόνον οι αεκτζήδες, περιμένουν να δουν τι ψάρια πιάνει, μάλιστα όταν η ΑΕΚ το πήρε και πολύ πατριωτικά το έργο για να τον ξαναφέρει.

Γιατί δεν ήθελε τον Αραούχο η Λας Πάλμας, διάβασε apodytiriakias.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags