Facebook Pixel Η Γιάννα και το ελικόπτερο των 13,5 εκ.
| 2011-07-24 21:39:00

Η Γιάννα και το ελικόπτερο των 13,5 εκ.

Η Γιάννα και το ελικόπτερο των 13,5 εκ.

Όπως διαβάζουμε σε κυριακάτικη εφημερίδα, είναι δέκα το πρωί και στο λιμάνι του Μονακό ένα ελικόπτερο χαλάει την ησυχία. Τι είναι; Πρόκειται για το πολυτελέστατο ελικόπτερο που αγόρασαν έναντι 13,5 εκατομμυρίων ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου.
 


Το ελικόπτερο είναι η πλέον πολυτελής έκδοση μιας “πολεμικής μηχανής” που χρησιμοποιείται εδώ και λίγο καιρό από το υπουργείο εκτάκτων αναγκών της Ρωσίας και από υψηλά κλιμάκια του αμερικανικού στρατού.

Η τιμή του ελικοπτέρου στις βασικές εκδόσεις, ξεκινά από 7 εκατομμύρια δολάρια.

Η συγκεκριμένη έκδοση που επέλεξε το ζεύγος Αγγελόπουλου όχι μόνο καινοτομεί στα συστήματα πλοήγησης, αλλά κατασκευαστικά φέρει την υπογραφή της Mercedes Benz κάτι που εκτινάσσει την τιμή στα 13,5 εκ. Δολάρια. Οι ειδικοί μάλιστα αναφέρουν πως εύκολα μπορεί και να τα ξεπεράσει.

Μέσα στην καμπίνα των επιβατών του ελικοπτέρου που αγόρασε η Γιάννα και ο Θόδωρος Αγγελόπουλος έναντι του ποσού των 13,5 εκ. Ευρώ υπάρχει φωτισμός για τις βραδυνές πτήσεις, ενώ για όποιον επιθυμεί να χαλαρώσει υπάρχει εγκατεστημένο τελευταίας τεχνολογία ηχοσύστημα με οθόνες flat screen για dvd ή πρόγραμμα καναλιών , καθώς το ελικόπτερο διαθέτει και δορυφορικό σύστημα.

Επίσης όποιος θέλει και ένα δροσιστικό ποτό μπορεί να το απολαύσει, αφού η καμπίνα διαθέτει και ψυγείο.
Ο χώρος των αποσκευών είναι πλήρως διαχωρισμένος από αυτόν των επιβατών και οι ιδιοκτήτες πετυχαίνουν αποθήκευση μεγάλου φορτίου που δεν κουράζει ούτε ενοχλεί τους επιβάτες την ώρα του ταξιδιού.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα άνετα μπορεί να μεταφερθεί κάθετα και ένα Mountain Bike.

Αυτά διαβάζουν οι απολυμένοι των media που είχε στην κατοχή της η Γιάννα και εξοργίζονται.

ΠΗΓΗ: newstoday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags