Facebook Pixel ΠΑΟ, δεν χορεύεις πλέον σάμπα…(ΦΩΤΟ)
| 2011-07-26 07:44:00

ΠΑΟ, δεν χορεύεις πλέον σάμπα…(ΦΩΤΟ)

ΠΑΟ, δεν χορεύεις πλέον σάμπα…(ΦΩΤΟ)

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Ποιος παίκτης συμπλήρωσε τη βραζιλιάνικη παροικία στον Παναθηναϊκό. Με ποιόν τρόπο ένα μήνα μετά λύτρωσε την ομάδα. Πώς έφτασαν οι "πράσινοι" να έχουν στο ρόστερ τους πέντε ποδοσφαιριστές από τη χώρα του καφέ.

Στις 26 Ιουλίου του 2008 ο πολυμετοχικός Παναθηναϊκός αποκτά ακόμα έναν Βραζιλιάνο. Ο Ροντρίγκο Σόουζα έρχεται να συμπληρώσει την παρέα των συμπατριωτών του στο «τριφύλλι».

Μετά τους Μαρσέλο Μάτος που είχε αποκτηθεί έναν χρόνο πριν, καθώς και τους Ζιλμπέρτο Σίλβα, Γκάμπριελ και Σίλβα Κλέιτον, που είχαν φτάσει εκείνο το καλοκαίρι, ο Σόουζα έγινε ο πέμπτος παίκτης μιας πολλά υποσχόμενης παρέας.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή τους έφτασε ένα μήνα αργότερα. Οι «πράσινοι» καλούνταν να ξεπεράσουν στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ το εμπόδιο της Σπάρτα Πράγας προκειμένου να προκριθούν για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ .

Ο Σόουζα με το τέρμα που πέτυχε στο 90΄ χάρισε στην ομάδα την πρόκριση (1-0). Μάλιστα στο ματς αγωνίστηκαν και οι πέντε Βραζιλιάνοι.

Λίγους μήνες μετά, τον Ιανουάριο του 2009, ο Σόουζα αποχαιρέτησε τους «πράσινους» καθώς δεν κατάφερε να προσφέρει στιγμές λάτιν μαγείας. Ωστόσο τη θέση του πήρε ένας άλλος Βραζιλιάνος ο Ντέιβιντ.

Πλέον στην Παιανία ο μόνος που έχει απομείνει για να θυμίζει κάτι από την παροικία είναι ο Κλέιτον, που αγωνίστηκε δανεικός στην Μέταλουργκ Ντόνετσκ και επέστρεψε.

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags