Facebook Pixel Γκολ στη Δανία και μετά πάει Γαλλία;
| 2011-07-26 09:50:00

Γκολ στη Δανία και μετά πάει Γαλλία;

Γκολ στη Δανία και μετά πάει Γαλλία;

Ο Μπουμσόνγκ είπε στην αναχώρηση της αποστολής πως στόχος του ΠΑΟ στη Δανία είναι να πετύχει γκολ. "Δεν ξέρω τι θα γίνει", η αινιγματική απάντηση για το μέλλον του.

"Είναι ένα παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτοί οι αγώνες πάντα είναι δύσκολοι. Είναι πολύ σημαντικό για το κλαμπ και τους οπαδούς. Πρέπει να πάμε εκεί και να παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να πάρουμε την πρόκριση", τόνισε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και συνέχισε μιλώντας για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού:

"Είναι μια καλή ομάδα. Έχει μεγάλο κίνητρο να περάσει θα παίξει δυνατά για να διεκδικήσει την πρόκριση. Έχουμε εμπιστοσύνη σε μας. Θέλουμε ένα γκολ εκεί ώστε να αποκτήσουμε περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης", σχολίασε και συνέχισε:

"Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Ξέρουμε ότι αν περάσουμε στον επόμενο γύρο τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο", επεσήμανε για το παιχνίδι της Τετάρτης ο Γάλλος αμυντικός, ενώ ερωτηθείς για το μέλλον του και το ενδιαφέρον άλλων ομάδα (σήμερα γράφεται για έντονο ενδιαφέρον της Εβιάν) ήταν αινιγματικός:

"Τώρα είναι παίκτης του Παναθηναϊκού και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα. Ωστόσο δεν ξέρω τι θα γίνει σε μια εβδομάδα, σε ένα μήνα σε ένα χρόνο...", κατέληξε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags