Facebook Pixel Πάλι καλά που είναι βαριά η φανέλα...
Ποδόσφαιρο
| 2011-07-26 14:08:00

Πάλι καλά που είναι βαριά η φανέλα...

Πάλι καλά που είναι βαριά η φανέλα...

Στο καλό ευρωπαϊκό πρόσωπο που δείχνει διαχρονικά ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο Βέλιτς, ενόψει της αναμέτρησης των "πράσινων" με την Οντένσε. 

"Δεν έχω παρακολουθήσει τον Παναθηναϊκό στα φιλικά, κρίνοντας από τα αποτελέσματα, φαίνεται ότι παρουσιάζει δυσκολίες στο παιχνίδι του. Σε ένα βαθμό είναι φυσιολογικό. Έχω την εντύπωση ότι ξεκινά ένα νέο κύκλο. Διαχρονικό πρόβλημα των ελληνικών ομάδων… Δεν περιλαμβάνει μόνο τις μεταγραφές, αλλά τον τρόπο που κινείται γενικά, την ταυτότητα, την πολιτική του", σχολίασε αρχικά μέσω του "NovasportFM" ο παλαίμαχος άσος και συμπλήρωσε:

"Υπάρχει μια σχετική ανησυχία εν όψει του παιχνιδιού (της Πέμπτης) με την Οντένσε και την τελική του έκβαση. Αυτό μπορεί να είναι και θετικό αφού έτσι δεν θα υποτιμηθεί ο αντίπαλος, πρόβλημα που αντιμετωπίζουν συχνά οι ελληνικές ομάδες. Επιπλέον αναγκάζει τους πάντες να είναι 100% συγκεντρωμένοι.

Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα απο την Οντένσε, πιο γνωστή, πιο έμπειρη, με ευρωπαϊκό προφίλ. Όλα αυτά είναι υπέρ του. Με το βάρος της φανέλας, είναι φαβορί για να περάσει στον επόμενο γύρο. Σίγουρα οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν λόγους να ανησυχούν πριν από ένα τέτοιο παιχνίδι.

Το δανέζικο πρωτάθλημα εξελίσσεται συνεχώς, η Οντένσε τερμάτισε πέρυσι δεύτερη, ενώ φέτος έχει ξεκινήσει καλά έχοντας ήδη επίσημα ματς στα πόδια της. Ωστόσο ο σοβαρός Παναθηναϊκός περνάει".

Για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα: "Ο κύριος Φερέιρα είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος προπονητής. Με ηρεμία μπορεί να φέρει εις πέρας την αποστολή του".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags