Facebook Pixel Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα
Ποδόσφαιρο
| 2011-07-26 15:13:00

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα

Οι Πράσινοι αισιοδοξούν ότι θα αρχίσουν με το δεξί τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τη νέα σεζόν. Γράφει ο Γιάννης Σκόκας.

Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα που θα αυξήσει τις πιθανότητες του Παναθηναϊκού για πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ αναχώρησε το πρωί της Τρίτης (26/7) η αποστολή των Πρασίνων με προορισμό το μακρινό Οντένσε. Το Τριφύλλι θα αναμετρηθεί το βράδυ της Τετάρτης (27/7-21.00) τη δευτεραλθήτρια Δανίας Οντένσε στην επίσημη πρεμιέρα του για τη σεζόν 2011-12 και μολονότι τα αγωνιστικά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο τεχνικός της ομάδας κ. Ζεσουάλδο Φερέιρα είναι αρκετά, στο στρατόπεδο του ΠΑΟ υπάρχει αισιοδοξία για σκορ πρόκρισης.

«Είναι ένα παιχνίδι επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ και αυτοί οι αγώνες είναι πάντα δύσκολοι. Είναι πολύ σημαντικό για το κλαμπ και τους οπαδούς και πρέπει να πάμε εκεί και να παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να πάρουμε την πρόκριση», δήλωσε ο γάλλος στόπερ Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος σχολίασε αναφορικά με την δυναμικότητα της Οντένσε: «Είναι μια καλή ομάδα. Εχει μεγάλο κίνητρο για να περάσει στην επόμενη φάση και θα παίξει δυνατά για να διεκδικήσει την πρόκριση. Ωστόσο έχουμε εμπιστοσύνη σε εμάς. Θέλουμε ένα γκολ εκεί ώστε να αποκτήσουμε περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης».

Ο Μπουμσόνγκ ερωτηθείς για το μέλλον του στον ΠΑΟ και τα σενάρια που τον θέλουν να βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας, δήλωσε: «Είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού. Θα δίνω το καλύτερο για την ομάδα αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει σε μια ημέρα, σε μια εβδομάδα ή σε έναν μήνα. Για την ώρα αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό και το πρώτο μου μέλημα είναι να τον βοηθήσω».

Από την πλευρά του, ο μέσος του Τριφυλλιού Στέργος Μαρίνος, αρκέστηκε να πει: «Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για ένα τέτοιο παιχνίδι. Πάμε για το διπλό».

Στην 20μελη αποστολή του Παναθηναϊκού που ταξίδεψε στη Δανία συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά και οι νεοαποκτηθέντες Τοτσέ και Κουϊνσι Αμπέγιε, ενώ οι υπόλοιποι 18 είναι οι εξής: Τζόρβας, Καρνέζης, Ταμπάκης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Νίνης, Λέτο, Μπιάρσμιρ, Μαρίνος, Σιμάο, Βύντρα, Καραγκούνης, Πετρόπουλος, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Φουρλάνος και Κλέιτον. Αντιθέτως, αποκλείστηκαν ο ανέτοιμος Βιτόλο και ο τραυματίας Κοτσόλης, όπως επίσης οι εκτός πλάνων Σεϊταρίδης και Πλεσί. Εκτός λίστας έχουν μείνει εξαρχής ο τραυματίας Χριστοδουλόπουλος και οι Μουν, Λεοντίου και Δημούτσος, οι οποίοι προφανώς δεν υπολογίζονται από τον κόουτς Φερέιρα.

Πηγή: tovima.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags