27/07/11 - 10:58

Μας τα ...έχωσε η Τζουντ!

Μας τα ...έχωσε η Τζουντ!
36.596views

Με αφορμή τον ρατσισμό που βίωσε ο Σισέ στην Ελλάδα, η γυναίκα του Τζουντ μίλησε για την παιδεία και τη νοοτροπία των Ελλήνων οπαδών. Και καλά μας τα είπε!

Οι δηλώσεις της στην στην "liverpoolecho":

Για τα όσα γράφτηκαν περί φυγής του Τζιμπρίλ Σισέ λόγω ρατσιστικής κακοποίησης, η Τζουντ είπε:

"Ο ελληνικός Τύπος μας αποκαλεί υποκριτές εξαιτίας του τρόπου που απεικονίστηκε. Τη μία μέρα ήταν μια συνέντευξη σε μια εφημερίδα της χώρας και την άλλη μέρα ήταν κυριολεκτικά παντού.

Το όλο θέμα είχε ολοκληρωτικά βγει έξω από το πλαίσιο που το τοποθετήσαμε και το να λέγεται ότι αναγκαστήκαμε να φύγουμε είναι απολύτως λανθασμένο.

Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται ο άντρας μου είναι να λέει ο κόσμος ότι έφυγε από μία χώρα για να πάει σε κάποια άλλη εξαιτίας του ρατσισμού, επειδή αυτό δεν είναι αλήθεια και είναι πραγματικά θλιβερό να το διαβάζεις κάπου".

Όσο για τις κραυγές μαϊμούς και τις μπανάνες που έριχναν προς τον Σισέ, υπογράμμισε:

"Αυτό είναι κοινώς γνωστό και ο ελληνικός Τύπος το ξέρει ήδη επειδή άλλωστε ο άντρας μου πήγε στην UEFA και έκανε καταγγελία για αυτό. Υπάρχει αυτή η αντιπαλότητα εκεί και αυτό είναι κάτι που δεν θα δείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρά το γεγονός ότι συμβαίνει και σε άλλες χώρες.

Το τοποθετώ κάτω από την εκπαίδευση και την ανατροφή των παιδιών και δεν είναι αποδεκτό, αλλά ποτέ δεν υποστήριξα ότι όλοι οι Έλληνες οπαδοί είναι έτσι.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ήταν σπουδαίοι, δεν μπορώ να τους καταλογίσω τίποτα και αυτό που πραγματικά με αναστατώνει είναι η ιδέα ότι θα μπορούσε να υπάρξει πρόβλημα στη σχέση μας με αυτούς τους οπαδούς εξαιτίας του τρόπου που παρουσίαζε ο Τύπος τα γεγονότα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ