Facebook Pixel Το twitter δεν βάζει γκολ!
Ποδόσφαιρο
| 2011-07-28 08:09:00

Το twitter δεν βάζει γκολ!

Το twitter δεν βάζει γκολ!

O Mιχάλης Τσαμπάς σχολιάζει την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στη Δανία και τονίζει ότι οι "πράσινοι" πρέπει να μάθουν να παίζουν χωρίς τον Σισέ.

Αναλυτικά το άρθρο του:

Αν υπήρχε ο Σισέ προφανώς ο Παναθηναϊκός δεν θα χρειάζονταν να παίξει στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ. Ακόμη κι έτσι, με την κακή εικόνα των φιλικών της προετοιμασίας και χωρίς επίσημα ματς στα πόδια, οι «πράσινοι» θα είχαν καθαρίσει από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση.

Χωρίς η διαφορά από την Οντένσε να είναι χαώδης, αυτός ο Παναθηναϊκός των πολλών ελλείψεων είναι πολύ καλύτερη ομάδα. Οι Δανοί με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο και τα... γιουρούσια στο φινάλε (που πάντως έφεραν την ισοφάριση) έδειξαν ότι είναι ένα μέτριο σύνολο παικτών που τα περιμένουν όλα από τον Ουτάκα!

Σε καμία περίπτωση πάντως δεν είναι το... κράμα Μπάρτσα-Ρεάλ που παρουσίασε όλο το προηγούμενο διάστημα σύσωμος ο ελληνικός τύπος. Όμως το ξέρουν και οι πέτρες πως με τα... αν δεν γράφεται η ιστορία. Οι παρόντες την γράφουν και όχι οι απόντες. Κι ο Σισέ είναι απών πλέον.

Ούτε από τα facebook, ούτε από τα twitter μπαίνουν γκολ. Οπότε όσο και να δείχνει την αγάπη του για τον Παναθηναϊκό στην Παιανία πρέπει να μάθουν χωρίς αυτόν. Για την πρόκριση δεν πρέπει να γίνεται λόγος. Οι «πράσινοι» στοιχειωδώς σοβαροί να είναι θα περάσουν και εύκολα. Η λογική λέει πως σε μια βδομάδα θα παρουσιάσουν και καλύτερο πρόσωπο.

«Παπάδες» δεν περιμένει κανείς. Αλλά σίγουρα με την ενσωμάτωση και των νέων αποκτημάτων στο «τριφύλλι» περιμένουν να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα. Πάντως το ματς της Δανίας πέρα από το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να βγάλει κι άλλα πολλά συμπεράσματα.

Όπως για παράδειγμα ότι όσο φιλότιμος κι αν είναι ο Πετρόπουλος δύσκολα θα κάνει την διαφορά φέτος. Χωρίς ανταγωνισμό παίζει τα πρώτα ματς της χρονιάς αλλά το... μπαμ δεν το έκανε.

Η αλλαγή από τον Φερέιρα χωρίς καν να βάλει στην θέση του τον Τοτσέ είναι μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες σε όσους ασχολούνται ακόμη με τα διοικητικά και τα μεταγραφικά ζητήματα.

Όμως ο τρόπος που ήρθε η ισοφάριση είναι και ένα... καμπανάκι (χιλιοχτυπημένο) για τα μετόπισθεν! Κεφαλιά ανάμεσα σε δύο κεντρικούς αμυντικούς πήρε ο παίκτης της Οντένσε, ενώ δεν χρειάζεται να αναφερθούμε και πάλι στην... πονεμένη ιστορία με το Νο1!

Πάντως όπως κι αν έχει στον Παναθηναϊκό πρέπει να σκέφτονται τα δύο ματς των πλέι οφ, εκεί όπου θα παίξουν από νωρίς τους... μισούς κόπους της χρονιάς καθώς πιθανή είσοδος στους ομίλους θα ισοδυναμεί με «οικονομική ανάσα» πολλών... καρατίων!

Πηγή: gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags