Facebook Pixel "Λίγο ακόμα να σηκωθούμε, λίγο ψηλότερα... "
| 2011-07-29 14:58:00

"Λίγο ακόμα να σηκωθούμε, λίγο ψηλότερα... "

"Λίγο ακόμα να σηκωθούμε, λίγο ψηλότερα... "

Το τραγούδι του Θεοδωράκη, σε ποίηση Σεφέρη, έφεραν στο μυαλό οι δηλώσεις του Μπούντιμιρ, για τους στόχους του Εργοτέλη ενόψει της νέας περιόδου.

Ο άσος του κρητικού συλλόγου παραχώρησε δηλώσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, στο σάιτ του συλλόγου και σχολίασε:

Για την φετινή προετοιμασία
«Η προετοιμασία είναι αρκετά δυνατή, όπως ήταν και πέρσι. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να είμαστε κουρασμένοι, ωστόσο πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα απελευθερωθούν τα πόδια μας και θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο νέο πρωτάθλημα. Είμαι αισιόδοξος για την φετινή μας πορεία και αυτό θα φανεί στη διάρκεια της σεζόν».

Για τα πρώτα φιλικά παιχνίδια
«Πιστεύω ότι η εικόνα που είχαμε στα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια ήταν καλή για την χρονική διάρκεια που βρισκόμαστε. Έχουμε εμφανίσει στο γήπεδο αρκετά από τα στοιχεία που δουλεύουμε στις προπονήσεις, ωστόσο είναι αρκετά νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Όσο φτάνουμε κοντά στην έναρξη του πρωταθλήματος θα εμφανιζόμαστε όλο και πιο έτοιμοι. Αυτός είναι ο σκοπός μας και θα τον πετύχουμε». 

Για τους νέους συμπαίκτες
«Όλοι οι νέοι παίκτες της ομάδας δουλεύουν πολύ καθημερινά και έχουν όλα τα προσόντα για να καθιερωθούν και να βοηθήσουν τον Εργοτέλη να πετύχει τους στόχους που έχει βάλει. Τα πρώτα δείγματα σίγουρα είναι θετικά. Ο καθρέπτης για όλους μας είναι το γήπεδο».

Για τους προσωπικούς και τους ομαδικούς στόχους
«Ο στόχος της ομάδας είναι να τερματίσει πιο ψηλά από πέρσι. Αυτό είναι αυτονόητο και δουλεύουμε πολύ για καταφέρουμε να τον υλοποιήσουμε. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι από τις υπόλοιπες ομάδες. Ωστόσο, τα θετικά μας στοιχεία πρέπει να τα εμφανίσουμε στο γήπεδο.
Όσο για εμένα με ενδιαφέρει να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ στην ομάδα. Αυτό θα το κάνω βάζοντας και αρκετά γκολ. Πιστεύω ότι φέτος θα πετύχω περισσότερα τέρματα από την περασμένη αγωνιστική περίοδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags