Facebook Pixel Ο κόφτης-φάντασμα!
| 2011-07-30 10:55:00

Ο κόφτης-φάντασμα!

Ο κόφτης-φάντασμα!

O Kωστας Νικολακόπουλος γράφει για το περιβόητο θέμα του κόφτη στον Ολυμπιακό.

Aναλυτικά το άρθρο του:

• Θα μου επιτρέψετε να εκφράσω την γνώμη μου για το θέμα του αμυντικού μέσου του Ολυμπιακού. Το περιβόητο θέμα του…κόφτη-φάντασμα, που όλο τον συζητάμε εδώ και κάποιους μήνες, αλλά ποτέ δεν τον βλέπουμε.

• Πιστεύω λοιπόν ότι έτσι όπως εξελίχθηκε το πράγμα, ο Ολυμπιακός η πρέπει να πάρει ένα παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή η, δεν πρέπει να πάρει κανένα. Έτσι απλά. Και νομίζω ότι έτσι είναι σωστός ο αρχικός προσανατολισμός που φαίνεται να υπάρχει στο σύλλογο για ‘εξαιρετική λύση’ ή, καμία λύση.

• Ο Ολυμπιακός παίκτες για να κάνει τη δουλειά του στα χαφ έχει, τον Μοντέστο και τον Ουρτάδο, ο οποίος αν μη τι άλλο πρέπει να κριθεί έστω μέσα από τα φιλικά, για το αν μπορεί να δείξει κάτι παραπάνω από πέρσι. Και φυσικά πρέπει να δούμε και τον Φέϊσα, τι ψάρια πιάνει το Σερβάκι.

• Εάν είναι να πάρει παίκτη στην κατηγορία του Μοντέστο και του Ουρτάδο, ο Ολυμπιακός μάλλον ζημιωμένος θα βγει. Για τον απλούστατο λόγο ότι ήδη η προετοιμασία προχωράει κι αναπόφευκτα μέχρι να προσαρμοστεί ο καινούργιος παίκτης στα δεδομένα που θέλει ο προπονητής, αποκλείεται να μπορεί να προσφέρει όσα οι άλλοι δύο υπάρχοντες παίκτες. Η ποδοσφαιρική λογική το λέει. Άσε που δεν είναι κι εύκολο να είναι αυτός ο παίκτης έστω λίγο καλύτερος τουλάχιστον από τον Μοντέστο του β΄ μισού της περασμένης σεζόν.

• Άρα, εάν είναι να πάρει παίκτη ο Ολυμπιακός, πρέπει να πάρει παίκτη να κάνει τη διαφορά. Να κάνει το παραπάνω ρε παιδί μου από τους υπάρχοντες. Αυτό είναι το νόημα μίας μεταγραφής. Όχι να κάνει μεταγραφή, απλά για να την κάνει, για να σταματήσει η όποια «γκρίνια» του κόσμου και να ικανοποιηθεί και ο Τύπος.

• Να φέρει ένα παίκτη π.χ. σαν τον Καμπορέ της Μαρσέϊγ, ναι. Αλλά οι περισσότεροι που ακούγονται, συγνώμη αλλά δεν…

• Από σοβαρούς τραυματισμούς προέρχονται, χρόνια έχουν να παίξουν κλπ, κλπ.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags