Facebook Pixel Μεταγραφές αξίας 18 εκατ. ευρώ
| 2011-07-31 13:21:00

Μεταγραφές αξίας 18 εκατ. ευρώ

Μεταγραφές αξίας 18 εκατ. ευρώ

Τα 18 εκατομμύρια ευρώ αγγίζει η οικονομική αξία των οκτώ μεταγραφικών αποκτημάτων του Ολυμπιακού σύμφωνα με το έγκυρο γερμανικό TransferMarkt.de.

Παρά την οικονομική κρίση που ταλανίζει την παγκόσμια σκηνή και έχει τις δικές της επιπτώσεις, οι ομάδες της γηραιάς ηπείρου πραγματοποίησαν (και συνεχίζουν για μερικές εβδομάδες ακόμα) τις δικές τους – έστω και με χαμηλά μπατζετ – μεταγραφικές κινήσεις.

Η αλήθεια είναι πως όποια ομάδα δεν έχει... Άραβα ιδιοκτήτη δεν μπορεί να πραγματοποιεί πολυδάπανες μεταγραφές εν έτει 2011 και σε αυτό το επίπεδο κινήθηκε και ο Ολυμπιακός που αν και απέκτησε οκτώ παίκτες, αυτοί του κόστισαν ελάχιστα χρήματα.

Χαρακτηριστικά, Γέστε, Κοστάντσο, Δασκαλάκης και Χαβίτο «έπιασαν» λιμάνι δίχως οικονομική επιβάρυνση μεταγραφής, ο Μαρκάνο ήρθε δανεικός (κόστισε όμως ένα εκατομμύριο ευρώ) ενώ σχετικά μικρό ήταν το κόστος για το δίδυμο Γκρίμπιτς και Κάται (2,4 εκατ. ευρώ και για τους δύο). Μόνον ο Φέισα κόστισε 2,5 εκατ. Ευρώ. Παράλληλα, δόθηκαν και 2,5 εκατομμύρια για την απόκτηση του δανεικού Κέβιν Μιραλάς...

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags